|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
ICQ "problem"
Pozdrav Ovako, imam jedno pitanje u vezi ICQ-a. Koristim verziju Pro 2003b i zanima me kako da se rijesim ovoga prozora. On se pojavljuje sa pokretanjem windowsa ili kada se disconectam i dosta me iritira. Ako tko zna bio bih zahvalan. I da, molim vas nemojte mi preporucat mirandu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
to je sam oprozor koji ti govori da je icq u postupku connectiranja. ne znam da li se uopce moze iskljuciti, ali mozda da probash u opcijama iskljuciti "show user tooltips" ili "enable try notifications".
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
tako je, to i je vjerovanto poruka koja se javlja dok on nije konektiran. pretpostavih da je to mozda poruka koja stoji dok je u postupku spajanja. ne koristim 2003, a i ne dize mi se windowsima...
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
ma kuzim ja da je to poruka gdje se on pokusava konektat ![]() probao sam iskljucit gore navedene opcije ali prozor se i dalje pojavljuje. a to sto se tice iskljucivanja icqa u startupu, to mi ne odgovara jer zelim da je upaljen cijelo vrijeme zanimalo me samo ako se moze isljucit taj prozor. ma ok, nije da me to toliko strasno smeta, izgleda da se ne moze iskljucit. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako ti nisu potrebne kojekakve opciju u icq-u instaliraj gaim, nema reklama nit ćeš imat problema sa ostalim stvarima http://gaim.sourceforge.net/win32/index.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|