|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koji je chipset bolji?
Mislim preci na amd konfu a neznam koji je chipset bolje da uzmem posto imam agp grafulju. dali je bolje da uzmem nforce3 ili via chipset? Mislim uzet ovaj proc AMD Athlon 64 3200+, 2000 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core) Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nforce3 i S939 hmm ne baš.. ili nforce4 ili pričekat da kod nas dođe atijev čipset.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja isto čekam Asus A8R-MVP ploču da dojde kod nas. KAd bi bar mogo znat kad bu to bilo
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Šta fali toj kombinaciji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Arock sa uli čipsetom Pogledaj šta je Gabre napiso o ploči ![]()
![]() |
#7 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: koji je chipset bolji?
Citiraj:
svaka preporuka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A ako se krajem ljeta kupio x850xt pe za agp što bi se mijenjo za slabiju grafičku samo da bi ona bila pci-e? Pitam za slabosti u praksi u vidu slabog overclocka i sl.,a ne o nedostatku pci-e utora i podrške za SLi i sličnih pizdarijica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a kaj mislite o ovoj ploci ta mi se dopala MBO ABIT, s. 939, AV8 3rd Eye, VIA K8T800 Pro, BUS 2000 MHz, serial ATA RAID, 5.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, ATX 2. Ps zanima me koja je to spika atx2 kaj bu mi to pasalo na tagana TG480-U01 (480w) ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...ako nemislis clockati komp i zelis ostati na agp-u (tu u startu gubis) onda je uzmi premda je ta ploca dostizala i 280htt po netu,po meni asrock za 500kuna je zakon,samo ti ona nema fireware i gigabitni lan....
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Odi na uli. Imaš automatski i podršku za pci-e tak da poslje nemoraš razbijat glavu. Bolji čipset i od vie i nforcea
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Imaš i preporuku od mene za ovaj Asrock. Dobra ploča sa odličnim OC potencijalom. AGP i PCI-X utori za grafu. I kad bi još našao Venice E3 da vidiš posla. Mene je prijelaz na novi socket koštao 700 kn. Prodao mobilca+epox+zalmana7000a i uzeo asrock+venice 3000 box. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Jel mi može neko reć kolko SATA konektora ima na toj ASRock ploči?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ima raid, bez brige. A ovo sa jednim sata 2 priključkom je pizdarija ali bolje išta nego ništa.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|