|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Problemi s SP2
Ovak...kada stavim Service Pack 2 događa se sljedece... smanjuje mi se prostor na disku iako nikaj ne stavljam nikaj da disk....i kada nekaj uninstaliram i dalje se smalnjuje....nemam pojma zakaj..ima neko kakav odgovor? inace mi se to ne dogada s SP1 :confused: cak sam "usao" na tu particiju i stisnuo CTRL+A i properties i ispada za je zauzeto 2,5gb od 4,99... disk je WD 40GB 7200RPM 2MB inace imam AntiVir XP koji redovito updatam i eto....i dalje se to dogada... evo konfirguracije AMD XP 2000+ 1GB Rama DDR 333 MATSONIC 8147CR+ ATI SHAPIRE 9600XT 256MB 128BIT TV OUT CD/RW LG DVD Thosiba... eto pa ako netko ima kaj pametnog za reci...molio bi...hvala...komp mi se totalno uspori nakon stavljanja SP2...a nebi trebao... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Jesi li imao nekakav firewall prije instalacije SP2? Probaj defragmentirati disk, pa pogledaj u logu koji se fajlovi ne daju defragmentirati. To su najvjerojatnije oni koji su rastu i uzrokuju smanjenja prostora na disku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Norton Utilities ne koristiš? Bila je neka fora s Norton Protected Recycle Bin.
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Integriraj SP2 u instalacijski CD, po x-ti put već pilim to...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@domy os Ak ti se da napravi (ili si možda već napravil) tutorial o integriranju SP2 u WinXP pomoću nLite-a, pa nek to stave kao sticky........jer mislim da ovakvim pitanjima nikad ne bude kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
sp jednostavno u nekoliko koraka slipstreamas u instalaciju a da ja ne pilim kako sve je objasnjeno ovde
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
A bome i Hibernate ga ''potegene'' po disku........ovisi kolko RAM-a ima. U njegovom slučaju ode 1 GB diskovnog prostora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Uključi Sys Restore. Da si imao uključeno, vratio bi sistem na SP1 u 2-3 klika.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|