|
![]() |
#1 |
Guest
|
Forcebook laptopi. Iskustva, molim vas
Evo, na papiru mi se cine veoma povoljnim. Zapeo sam za onaj Atlas model iz HG-Spota naravno, onaj slabiji kaj je 8.999 kuna. 6600, 512 rama, 1.73 GHz Pa reci kakva su iskustva, kvarovi, ekrani, itd.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Dobro ljudi, vjerujem ja vama i sve. Ali mrvicu detaljnije please ![]() Sto crkava. Onako ste lijepo ispisali za gericom kaj sve ne valja, ajde molim za ovo ako vam nije tesko! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 30.11.2005. u 01:58. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Evo, razmisljao sam si i odlucio sam se za ovo tu. Pa recite dali i tu nekaj ne valja ili, procitao sam par pozitivnih kritika kaj se tice laptopa i svidja mi se zasad. Ali, better safe than sorry! http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=2344&catid=26 Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 30.11.2005. u 02:21. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
nemoj forcebook.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ili aspire 5024 ili hp nx6125. vishe o hp-u ovdje. osobna preporuka. slabiji model nx6125 sam vidio na djelu. da mi treba laptop, ne bi uopce dvojio, a kamoli trojio. ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
ma uzimam si acer aspire-a. Procitao sam na jednom forumu 40 strana o njemu i vidio da je imao nekih sitnih musica kod starijih BIOSa, ali to je sve uklonjeno, a nahvalili su ekrane dosta kaj se tice dead pixela i opcenito. Isto tako mi se jako svidja to kaj ima slot, a ne tray za dvd. Kaj se tice HP-a, ipak mi je razlika izmedju x300 i x700 prevagnula u korist Acera. lol, sad se malo debilno osjecam kaj sam stavljao thread, ali ako nista ubili ste mi zelju za forcebookom, a prema dojmovima, ocito nekaj ne valja s inima! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|