|
![]() |
#1 |
Guest
|
Laptop Turion ili Pentium M
Evo, ovo je samo jedan review, pa dali ima netko iskustva kaj se tice ostatka??? http://www.laptoplogic.com/resources...p?id=17&page=1 |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ovaj koji imam u sigu radi savršeno. Baterija traje oko 3:45 min i nije mi žao što sam ga uzeo. Turion podržava 64 bitne instrukcije, pa ako ti je ti bitno... Inače AMD je napravio dobar posao s Turionom i postao dostojna konkurencija Pentiumu M i Centrino tehnoligiji. Iskustva s Turionom nemam jer većina mojih poznanika i prijatelja koji imaju laptope imaju Pentiume M i svi su zadovoljni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolko sam čuo iskustva drugih ljudi, većina njih kaže da je Turion nešto sporiji i ima veću autonomiju od Pentium M-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Ma odlucio sam se za turion. u 90% stvari je bolji, jedino kaj ovaj trosi u loadu malo vise od centrina, ali kaj je smijesno je to kaj u idleu ili u samom pisanju baterija traje pun qrac duze nego na centrinu lol |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|