|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Baracuda 80GB sata problem
evo imam ovaj disk vec god i pol... temp mi je oko 5 stupnjeva jer ga drzim u cooldrive4 tak da s grijanjem nemam problema ali mi se odjednom pocelo pojavljivat prilikom dizanja windowsa chkdsk za particiju D jer imam C: i D: podijeljen disk... i kad prode taj test ulazi u win i sve sljaka ok... u win nisam mogo defrag particije D napravit, napisao mi je da ima ozbiljan problem i da trebam pokrenut chkdsk i to se stalno ionako pokretalo kod dizanja win i sve u redu ali nisam mogo defrag sto znaci da nekaj nije u redu... nisam znao kaj pa sam as partition expertom promijenio velicinu particija, c sam povecao za 1GB i akd je to zavrsilo mogo sam radit defrag ali mi se sad disk jako cuje dok cita nest po njemu, kao na 133-ojkama oni stari diskovi kak su šrotali... kak to sad vratit da se ne cuje jer se prije nije tak cuo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: Baracuda 80GB sata problem
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Instaliraj HD Tune i vidi jel tamo sve OK. 2. U kojem file sustavu su particije? 3. Napravi još jednom scan disk i vidi oće gdje zapet.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|