|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vlasnici Live!-ica help...
Evo nedavno kupio SB Live! pa me zanima koje drajvere mora skinuti da bi mi centralni zvucnik proradio? Naime, skinuo sam najnovije i tamo u onom sound mixeru postoji samo opcija za 2, 4 ili headphones!? Posto tam na njihovom sajtu ima puno Live! ica raznih verzija, a ja neznam koja je moja tocno, a bome mi se neda skidati svaki drajver od 20MB pa da vidim sam ![]() Probao sam i sa KX drajverima al isto rade samo 2... Kaj je najbolje, zvucnici (Logitech X-530) rade najnormalnije ( i winamp i BF2 npr.) sa onboard zvucnom...Pa znaci da sam ja zajebo kod drajvera... Ajd pliz, pomognite kolegi da cuje dobar zvuk ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
E pa ja nemam taj panel...ocito imam neke krive drajvere...ili stare, al sam skinul zadnje sa neta i oni mi dopustaju samo Headphones, 2 ili 4 zvucnika... Zato pitam, koje tocno drajvere si skinuo? Ono link il nes... Danas sam skinuo za Live! 24-bit i Audigy (ko zna mozda prodje rekoh sebi) ali me prekida instalaciju jer kakti nemam pravu zvucnu za taj drajver... Probao sam i drajvere sa origigi cd-a al on je pisam za win98 i baca mi eror kad ocu uci u postavke zvucnika (tj. da narihtam kolko ih imam)...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#5 |
Moderator
|
Sve pocinjem sumnjati da moja SB Live! Value ima uopce podrsku za 5.1... ![]() Sto znaci da sam se zajebo kod kupnje... EDIT: Panzer budem probao opet...zadnji put nisam vidio uopce te konzole kao kod tebe...drzi mi fige ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja imam Live! 5.1 i sa driverima koji su došli na CDu u bundleu sa zvučnom imam sasvim ok 5.1 zvuk. OT: je bolji live 5.1 ili ovaj onboard od DFI nForce4?:confused: eh da, imam CL Inspire P5800 zvučnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
@Sniperwolf Velim ti, kad instaliram te drajvere nemrem uci u postavke za zvucnike i mislim da je to zobg toga sto su drajveri za WIN95/98... I zobg toga imam samo 2.1 sistem (centralni i straznji mi ne rade) Kad instaliram ove najnovije sa weba, onda imam mogucnost stavit i 4.1 al opet mi centralni suti.. Sa KX sam ocito nes zajeb. jer su mi radili samo 2.1 a nigdje nisam nasao mogucnost da postavim u 4.1 ili 5.1... A ova CMSS3D pak nemrem nigdi naci... velim, bum pokusal sa KX opet...pa kaj bu, bu... ![]()
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Pas m**** i zvucnoj...nasao sam one postavke u KX drajverima al i tamo nema centralnog... Ocito sam kupio (nije kriv prodavac nego ja kaj nisam pital) 4.1... Jebiga, mislil sam da su sve Live!-ice 5.1 ![]() sam sam si kriv, nisam se informirao dobro...nis, morat ce na prodaju... Fala panzer i ekipi a sad sto se ovoga tice kaj je Sniper pitao, ovak: Ja imam na maticnoj AL 850 i mogu ti rec da je sto se tice samog zvuka ista kao i Live-ica, al lajvica ima puno bolji bass... I da, Panzer, kod ovih KX drajvera, bass nije ni upola jak kao kod pravih Sound Blaster drajvera, vjeruj mi ![]()
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja imam istu karticu koja ne prihvaća onaj originalni paket drivera, a kamoli da baca 5.1 zvuk. kX driveri su mi bezveze jer nakon nekog vremena prozuje pa sam skinuo ovaj originalni paket, raspakiro ga WinRAR-om i sve ručno instaliro, jedno po jedno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
Zal mi je jedinog zvucne jer sam se tak veselil Live!-ici... Jos od kad sam imao Sound Blaster 16 zvucnu sam htel imat tu Live!-icu i evo nakon 3-4 godine ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Nije bedastoća nego istina, bas na kX driverima je nekako plići i plastičnije zvuči dok s originalnim driverima ima svoju dinamiku i jačinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
I dalje tvrdim isto kao i domy_os... Bas je bolji na origigi drajverima...tam nit trebas nes rihtah nit nis,odma dobijes bas kakav trebas, mocan i prodoran... ![]() Na KX sam imal jedno 2-3 puta slabije basove...jedva mi je puhal zrakic iz woofera ![]()
![]() |
#18 |
EMP moderator
|
Evo sad sam malo listao njihove stranice i vidim da su ih malo promijenili što se tiče softverske podrške tak da sve vezano uz Live 51 kartice možete skinut ovdje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Istina je da Kx deafultno instaliran ima loš zvuk ali to se da tako ljepo urediti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Maloprije sam baš ponovo htio isprobat kX drivere, al nije htjelo primit, uvijek mi vraća ove oriđiđi. Nije mi jasno zašto se ti kX nakon nekog vremena s*ebu, umjesto svirke bude neko odvratno i glasno zujanje koje se pojavi kad sistem ispusti neki zvuk, pjesmu i sl. Nakon toga pomaže samo restart i onda sve ispočetka: sat vremena radi, prozuji i opet restart...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Sad, neznam koje zvucnike imas, al ja posjedujem X-530 od Logitecha (mi moze ko rec svoje misljenje o njima jer meni su prebolesni ![]() ![]() ![]() Nisam ja mislio da su KX losi, dapace, iznenadilo me kolko opcija ima (makar bi mogli malo srediti to sucelje, ima previse boja i nije bas pregledno)... Za sada sam jos uvijek na ALC 850 sa svih 5 zvucnika...mmm...most wanted jednostavno ubija u pojam... ![]() @domy_os sve sam ja te drajvere probao,al s niti jednim ne dobivam podrsku za 5 zvucnika pa onda zakljucujem da mi je live-ica 4.1 ![]() Je***, oce ju ko?
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Kad sam kupil karticu u linksu:clap: poslali su mi krivi cd sa driverima koji nikako nisu htjeli "gore" a i dan danas još nije 100% utvrđeno koju karticu sam kupio.... bilo kako bilo u nedostatku drivera sam stavio kx i suuuuper to radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Ja ostajem na original driverima, u kX mi treba sat vremena dok poštimam TV karticu, kameru i line-in. Evo jedan OT, usput: Jel ima netko ideju kako instalirat DFX bez Winampa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Fala na pomoci, javim ti se na PM ako mi nist ne pomogne i ako ne prodam...ili kad nabavim ADSL ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Evo,pronasao sam drivere za svoju... Sutra cu ih probat instalirat. Kak vi spajate 5.1 sistem na karticu? Ja sa tri stereo kabla... Ima koji nacin (digitalni) da se spoji sa samo jednim? Npr. ko DVD sa optickim ili koaksijalnim? Inace kartica mi je Live! 5.1 Digital i spojena je na Sony reciver.
![]() |
#27 |
Banned
|
Evo tu se može poštimat koliko zvučnika... Zadnje izmijenjeno od: stuc. 25.06.2006. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() @Panzer Ja spojio kako uputstva vele, s ona tri kabela - zeleni, crni i onaj rozi...
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
Al sam mislil da ima koji nacin za spajanje jednim kablom, a da daje 5.1 zvuk... Evo slika... ![]() ![]() Moj audio sustav... ![]() Kak ti izgleda zvucna odotraga? Mislim da ak ima 5 prikljucka da je 5.1 al nisam siguran... ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
Isto tak kak i tebi, ima iza 5 prikljucaka...sad fakat neznam jel me drajveri hebu il kaj?:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|