|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() ' Zasigurno vecina zna za super jednostavan program CDR Label (2.0) : ![]() Dolazio je na prvim brojevima BUG CD-a i toliko sam se navikao na taj programcic da mi napamet nikad nije palo da pogledam nesto drugo. Vec koju godinu se fukaram sa kojekakvim DVD Labelima ali ni jedan mi nije po volji ![]() Odem jucer u podatke o autoru ovog CDR Labela i mail-am ga da nije mozda napravio ekvivalent svog CD pandana za DVD. Nazalost, ni mail ni stranica vise nisu u upotrebi. Sure Thing Labeler Deluxe je jedan od recentnijih koje koristim, sve funkcionira ali jednostavno nije mi po volji to sucelje ![]() Molio bih neku preporuku za naj bazicniju formu tipa spomenutog CD Label-a. Dakle samo DVD Case Label sa uobicajene dvije strane i spine upisivanje teksta naslova : ![]() Sve ostalo je bogohuljenje koje mi smeta jer se radi o obicnom zadatku i necu nikakve template zezalice i multi talent programe kojima se ja trebam prilagodjavati umjesto oni meni ![]() Dakle DVD Label sa okusom ACDSEE-a 2.3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Trenutno CD BOX Leabeler Pro ... bio je i jedan jako dobar Design Express
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.cdrlabel.com/ Čini mi se da bi ovom liku trebalo biti to što tražiš. U svakom slučaju baci oko pa ako sam pogodio uživaj ![]()
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam zadovoljan s Nero CoverDesignerom, više od toga mi ne treba.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Tko bi se sjetio pa isao bas traziti program po domeni : hitthewa Najbolji program. Samo jedna mana ... ima samo CD formu a meni treba i za punu DVD kutiju ![]() Idem sad ispitati program od onog SMP tamanitelja pudinga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Drago mi je da je link bio od pomoći makar se slažem sa domy_os-om da je Nerov CoverDesigner sasvim dovoljan i ja ga koristim za osnovne stvari. Radi pouzdeno, jednostavan je ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|