|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
AGP 8x na plocu od AGP 2x?
Imam GF4 Ti4800 8xAGP i htio bi to stavit na ASUS CUB-X koja ima 440BX chipset i podrzava 2x AGP... Jel ce to radit? Trenutno imam Radeonku 9000Pro 4x AGP...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Uffff, to ti je mozda bolje pitat na Intel podforumu jer znam da je bila neka shema sa 2x - 4x AGP-om i starijim Intelovim plocama, uglavnom nemoj nis pristekavat dok ti ekipa ne veli jer se sjecam da se nekaj moglo bas spalit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
E pozz! Imao sam situaciju maticna agp 4x a grafa 8x i graficka mi je uzimala previse napona i komp non stop crkavao ! :S i prodao sam ju !
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam stavljao radeon 9500pro na intelovu matičnu sa bx440-2 chipsetom (barem mislim da se tako zove) i agp 2x i nije se niš skurilo... a sad, ovisi o grafičkoj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|