|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
![]() Ok znam za progarme koji hvataju screen-shootove. Ali evo, bas sam presao The Moment of Silence avanturu i dijelovi nekih lokacija su mi se svidjeli. Isto vrijedi i za zvucni element(stalno se vrti u krug... npr.: sum valova) koji se vrti na jednoj lokaciji. Ono sto ja zelim: Na jednoj lokaciji je 20% gornjeg ekrana animirano. Ja ga zelim upravo takvog skinut(animiranog). Na drugoj mi se svidio pozadinski opustajuci zvuk (konstantni loop), pa bi i njega htio ulovit. Trece, nasao sam site cijeli izraden u flashu koji poducava kako se upotrebljava odredeni alat. To isto zelim u video datoteci da ga mogu pregledavati kao video tutorial. Za sve gore navedeno koji bi mi format "hvatanja" preporucili da izaberem s obzirom da bih ih zelio opako EDITIRAT! ![]() I naravno koji program? Ipsens ![]()
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa pogledaj prvo u folderu igre koji se format koristi za video, zvuk, najvjerovatnije možeš izvući samo animaciju van i slično. Meni su se npr. jako svidjele međuscene u igri Syberia II, pronjuškao sam malo, vidio da je ekstenzija .bik , našao prog za gledanje, editiranje i naprednije stvari i sad si mislim napraviti screen saver sa izmiksanim videom i slikama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Je u pravu si... Ja se sjecam da sam tu foru uvijek dosad koristio..., zadnji put je to bio Splinter Cell..., isto se radilo o .bik datoteci , pa sam skinuo bink player i konverter u druge formate i rijesio problem... Ali ovo je totalno drugacije. Nema foldera osim savegamesa, a exstenzije su pazi ovo .012 .005 .013...., brojke kao extenzije!?! Nikad vidio ni cuo takvo sto... ali se zato dobro sijecam da na zavrsetku zadnje animcije je bio prikazan logo od binka i ogg-a kao koristenih u igri. Ali tih datoteka NIGDJE. Ali da ih ima... zvuk bi bio u .ogg-u, a animcije i ostalo u .bik-u. I problem bi bio odmah rijesen..., A sta ces... ![]() Izgleda da cu morat koristit neki program za capturing, pa tek onda pokrenut igru "unutar" njega... itko ima ideju? :confused: Ipsens
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš budem nabavio igru pa ću pogledati. Ovo je fakat čudno da u folderima igre nema uobičajeni raspored:confused: Jesi probao kaj naći na službenom forumu??? http://digitaljesters.com/forums/forumdisplay.php?f=43 e, da..probaj da li ti paše kaj od ovoga: http://www.theora.org/download.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma kakvi..., nista..., stanga.... 18 glavnih fileova koji se svi zovu ISTO, odnosno resource.xxx Gdje su xxx brojevi od .000 pa do .016 npr: resource.000 resource001 resource002 ...etc. Velicine su od 35Mb pa do 795Mb po resource-u. Tu je jos i .exe i 4 .dll datoteke svaka ispod 0.5Mb velicine. Onda... ima li itko iskustva sa kakvim programom za capturing slike i zvuka. Sto se igre tice, vrlo je dobra. Ali mi je prvih 20% bila dosadna, a na 50% postaje odlicna. Podsjeca na Beneath of the Steal Sky. Isti cyber-punk-trash stil avanture. Ipsens
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|