|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad se frisko instaliraju WinXP na sata disk...
Je li se disketa sa driverom za sata (ono F6 pa ubaci disketu...) dobije uz disk ili uz mbo? Prvi put cu tom istom frendu instalirati winxp na sata pa pitam, nemam iskustva sa satom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
vjerovatno je disketa da, makar sam cuo da ih je netko bio dobio i na bootabilnom cd-u. sa f6 se aktivira.... ma vidish da sve znash... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moji driveri su na CD-u od XP-a. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
BTW nasao sam disketu. Bila je u kutiji od mbo NF7-SL. Ima li kakvih problema ako bi mi jedini disk bio sata? Planiram dva pata maxtora (80 i 15Gb) zamjeniti sa jednim sata od 160 ili cak 200Gb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1. skini i instaliraj .NET Framework (može i 2.0) 2. skini, instaliraj i pokreni nLite 3. označi točku za integriranje drivera i izradu ISO slike 4. pokaži mu putanju do tog drivera 5. napravi sliku 6. snimi nekim programom za snimanje tipa Nero ili Alcohol 120% 7. bootaj sa CD-a i samo pričekaj dok se ne pojavi početni ekran, ne treba nikakav F6 8. dalje normalno radiš ko sa svakim PATA diskom 9. ak ti tijekom instalacije izbaci upozorenje da driver nije na WHQL listi, lupi Continue Anyway. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|