|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Forceware v81.94
Da, da, opet novi driveri ![]() Release notes: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. GeForce 7800 GT/GTX, GeForce 6800: Corruption of ʺWidescreenʺ great shot playback mode is corrupt with AFR2 mode set in Tiger Woods 2006. GeForce 7800 GTX/GT: Running OpenGL Games after Direct3D hangs the system. GeForce 6800: Incorrect rendering in Half Life 2 Lost Coast / Day of Defeat. GeForce 6 Series: With the latest FarCry 1.33 patch, HDR mode may not work. This is an issue with the application, and will be fixed in the next patch for the game. Quadro FX 1300, Quadro FX 3400: Using GLSL gl_ModelViewMatrixInverse generates warnings. GeForce FX 5950 Ultra: Battlefield 2 intermittently fails to show fog on some distant objects. GeForce4 Ti, GeForce FX 5600: Java applications crash upon exiting. Link(tu su i x64 i mobile): ftp://download.nvidia.com/Windows/81.94/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajd ti meni sad kazi koji su najbolji drajveri za 6800 seriju??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Quake4 nazalost nema built-in demo, al mozes skinut sa hwspirit.com(samo prek torrenta - 50MB). Citiraj:
@SniperWolf u release notes-ima pod "unresolved issues" pise za artefakte(no ne i za rusenje:confused: ) u NFS:MW i da ce to bit rijeseno u sljedecim driverima... Ja s tim na srecu nemam problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo stavio sam ih i igra ide puno glađe,vide se poboljšanja,pošto nemam demo ne znam točno za koliko ali bolje je. Zašto je FPS ograničen na 60?Imam NVRefreshTool i naređeno mi je da je na 1024x768 85Hz tako da zbog Hz-a nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() com_fixedTic [-1,0,1] - If set to 0 (the default) Quake 4's ticrate is capped at 60, meaning the game framerate cannot exceed 60FPS, except when running a timedemo. If you want to remove this cap, set "com_fixedTic to -1". Setting it to 1 removes the cap, but causes the game physics to go out of sync. Removing the FPS cap doesn't necessarily improve performance, and can lead to more variable framerates. Any frames over 60FPS will typically be duplicates and hence there is no real performance benefit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..opet ja sa svojim:dakle je li ima ovo smisla stavljati na karticu iz siga ?
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja uvijek čekam i koristim samo Xtreme G modded drivere i nikad problema, a perfomanse bolje od normalnif drivera
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mislim, nikada nisam imao modane drajvere vec uvijek origigi...
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
Ne znam ako su najbolji, ali ja ih koristim već jako dugo. Pazi da ne skineš mobile forceware. www.tweaksrus.com je homepage
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Komp mi je poludio s ovim novim driverima. Odjednom crni ekran, i na njemu samo miš (može se micat). Na bilo koju kombinaciju tipki na tipkovnici ne reagira. Otvorim cd rom i slika se vrati!! I onda se nakon 2 sekunde potpuno smrzne, tak da ga moram resetirat na gumb. To mi se danas 2 puta dogodilo, a nikad prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja sam ih rabio i nisam imao apsolutno nikakvih problema. Za sve one koji imaju problema, da li ste maknuli i očistili stare drivere prije instalacije novih drivera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Beren, sve sam radio ok sa driver cleanerom i sva ta sranja nakon uninstalla starih drivera - i opet isto. Smrzava Most Wanted demo i nekak mi je CoD2 počeo štekati kada ima puno vojnika (nakon D-dana misije):confused: eh da, driveri su oni od lorda extreme modani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
od LemilicE
|
Meni Xtreme G nikad nisu radili problema, niti se ne siječam kad sam zadnji put imao referentne drivere.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Šta točno znači ovo? "PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support."
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Da li ima netko instalirane 81.85 i ima li s njima problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja sam imao na testnom stroju i nisam imao problema. Doduše, bijah na kavi u subotu s jednim od programera iz Croteama i on mi je rekao da nVidia ima zajeban bug u svim driverima iz serije 8x.xx. Neki k. s računanjem oclussiona - ako igra rabi određeni algoritam, u jednom se trenutku sruši zbog infinite loopa. Jedna od takvih igara je i SS2. Čudo...meni se to pri testiranju nije događalo. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Inace koristio sam te Extreme G neke 78.** i to je bio cisti uzas, performanse desetkovane, riva divlja, pokazuje neke sulude frekve jezgre od nekih 200-tinjak MHz a da se dici do kud ti srce zeli ali nema utjecaja na performanse, u biti nema utjecaja na nista tek toliko da pise. Grafa o kojoj se radi je 7800GTX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |