|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
temp radovana 9600
juce sam kupio od frenda connect 3d radeona 9600. kartica ima na sebi pasivni hladnjak(kao da je sa nekog northbridgea). u radu pod win ne grije se puno al kada se zvrti neka igra nemoze se ruka drzati na hladnjaku. temp nisam izmjerio jer u ati tools neda da ukljucim tu opciju. pitanje:dal ste vi imali slicnih sluchajeva il dal je to uopce nomalno??ako ju preforsiram dal bi mogla dobiti krila i otic u vjecna lovista? razmisljam staviti dr thermalov cooler na njega(home made hladjenje) al onda mi sam cooler zauzima 3 pci slota(al to me ne sekira previse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Re: temp radovana 9600
Citiraj:
samo pazi da nezajebes gpu da ti graficka nebi otisla u vjecna lovista. a sto se tice biosa prvo ga backup-iraj,tj spremi taj bios koji vec imas na grafi,onda odi na http://www.techpowerup.com/bios/ i tamo si nadi bios za svoju grafu(samo pazi na memoriju,tj mora imat istu memoriju), downloadaj neki program(ak oces flesat iz windowsa mozes uzet WINFLASH, a ak oces iz dosa koristi FLASHROM) btw, ak budes mjenjo hladnjak radi POLAKO AL SIGURNO. ak se budes zurio mozes ju samo sjebat |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pa čovjek, koliko ja vidim nije ništa pitao za bios.... samo ti stavi neki vent na taj pasivac i sve će bit ok.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
a sta uopce dobivam flashanjem biosa na doticnoj??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
možda veći oc, kažem možda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
imao sam dotičnu i isprobao par biosa i mogu reć da NEMA razlike, osim kaj mi je default bio 460/700. modani bios.. a ak se stavi bios od druge sa bržom memom u pravilu neće radit kak spada. primjer: moja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |