Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.11.2005., 15:29   #1
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
automatski restart nakon restarta

dakle imam problem. maticna ploca je abit an8 ultra sli. proc venice 3000
napajanje je tagan 430. memorija je geil 1gb value
x800gto. hard disk je 7200.9 sata seagate.

voltaze su u redu. hladenje je izvrsno. kompjuter je vrlo stabilan u windowsima i ne rusi se. nista nije overclockirano. postavke su sve na auto i potpuno su ne agresivne.

problem:

upalim racunalo dode do screena kad ucitava windows xp sp2.
monitor malo zaflika kao da neki hardware upravo namjesta pa se opet vrati i loada onda se kompjuter sam od sebe restarta i nakon toga normalno ude u windowse.

ista stvar se dogodila jedno 10 puta kad sam instaliravao drivere i svaki put morao restart racunala. dakle instaliram driver i on kaze restartaj. ja to ucinim on dode i onda se automatski restarta opet dok jos nije ni ucitao windowse.

svi su driveri tuto kompleto instalirani.

jedino... nisam instalirao NVRAID floppy sa F6 kad sam instalirao windowse jer mi je promaknulo a sve se instaliralo bez problema i nasa je bez problema disk koji je sam i pri tome spojen na sata1.

volio bi pomoc jer mi neide u glavu sta mu je da nije ustanju iz reseta ili cold boota iz prve uci u sistem ali u 100% slucajeva ude iz druge.
gospar je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2005., 03:44   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
mislim totalno ste me razocarali ekipa. ovdje nitko nema da pomogne ni savjetuje.

inace otkrio sam kvar. svi vi a ima vas mnoooogoo koji preporucujete svakome abitice 939 a8n bilo koje malo posjetite forume od abita. ogromni problemi sa restartom uslijed koristenja usb portova na svim plocama. izdano je preko desetak verzija biosa u vrlo kratko vrijeme. a najveci bug je zapravo koristenje tipkovnice u usb portu.

tako ispada da oni koji su pricali o abitu nemaju pojma nego samo trazite reviewe po googleu i onda ovdje prevodite na hrvatski da biste tko zna kome ili sebi nesto dokazali.

eto hvala na nicemu. vratite se vi citanju reviewa s interneta i medusobnog prepricavanja sto je tko procitao.

topic closed.
gospar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno