|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
neispravan HDD + neispravan HDD = 1 ispravan ?
Imam dva skoro pa identicna neispravna HDD. Evo podataka 1.disk WD Protege WD200 LBA 39102336 S/N WTAAV4026551 MDL WD200EB-00CSF0 DATE 02 DEC 2001 DCM DSCBHD2B WD P/N WD200EB-00CSF0 Simptomi kvara: nisu se mogli dignuti windowsi vec bi se odmah na pocetku dizanja windowsa (u grafickom modu, dakle ne dos) startao Scandisk i sve bi zablokiralo. Format c:/u iz dosa neide (niti ne pocne) 2.disk WD Protege WD200 identicno prvom LBA 39102336 identicno prvom S/N WMAAV1746170 razlicito MDL WD200EB-32CSF0 razlicito DATE 14 NOV 2001 DCM DSBBHD2A razlicito WD P/N WD200EB-32CSF0 razlicito Simptomi kvara: nemoze procitati podatke sa pojedinih djelova diska, pocne se cuti klickanje. Surface test iz scandiska ne prodje do kraja. Zanimljivo da format prodje. Dakle jedna pouzdana i sigurna serija WD diskova ![]() Uglavnom da li bi se moglo zamijeniti elektronike pa dobiti jedan ispravan disk za povremene potrebe, npr seljenje fajlova posao-kuca, ili cak swap fajl dok ne crkne. ili ih prodati oba skupa za 50kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Po onome kaj piše i na jednim i na drugom disku su otišli "tanjuri" tako da sumnjam da bi promjena elektronike napravila jedno veliko ništa ... inače rijetko pomaže promjena elektronike sa ispravnog na neispravni disk, funkcionira kod novijih diskova ali prije (a tu spada i vrijeme pixe dust WDa od 20 Gb) je bila besmislena ... mislim možeš probat ali sumnjam da ćeš iš dobiti ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Da se previše ne pati. Ne može. Različite su elektronike i neće raditi. Moguče je jedino da spali ispravnu elektroniku. Različite su serije proizvodnje a kako mi se čini i države. Automatski je to nekompatibilno.
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
hdd
Nece biti .Oznaka ispred SCF0 je samo oznaka za OEM tj ko je proizvidjach. 00 znaci da ga je WD prodavao kao komad, a ovo drugo d je isao za neki brand. Nikola |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
WD Protege WD200
Eh, to mi treba! Imam disk kojem je riknula elektronika a po SN: mislim da bi bili kompatibilni.. Dobro bi mi dosli pa ako su jos uvjek raspolozivi molim odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|