|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
bežično spajanje laptopa i tv-a
da pitam da li je moguće spojiti bežično laptop ,pc i tv ako da jer možda netko zna kako, inače bi mi to bilo spas da ne vučem hdmi kabal preko cijelog dnevnog boravka kao što radim sada i tako spajam tv i laptop ili pc,inače mi tv nema na sebi ugradjen wifi samo hdmi priključak konkretno me to interesira za gledanje online filmova Zadnje izmijenjeno od: robi64. 28.11.2016. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Mozes se spojit samo mentalno, sve dok ti TV NEMA ugradjen/spojen WiFi pprijemnik/adapter. Kad to rijesis, onda je postupak prilicno jednostavan. Ako na laptopu imas instaliran Win10, onda provjeri jel njegov WiFi adapter podrzava "Miracast". Ako da, onda imas jednostavno rjesenje nabavom Miracast adaptera koji se spaja na HDMI ulaz TV-a i na USB glede napajanja. Ako ti TV nema USB, onda Miracast adapter mozes napajat bilokojim 5V punjacem za mobitel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ili nek si nabavi chromecast...ali onda ce jopet nova tema "kako da streamam....."
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: robi64. 28.11.2016. u 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
jedno pitanje imam miracast adapter priključen na tv-u, laptop prepozna miracast usb adapter na tv-u spojim se dakle laptopom na miracast i kada mi se treba pojaviti slika na tv-u on se samo zacrni zamrači tako isponova i isponova dakle ako netko zna što bi još morao napraviti da dobijem sliku sa lapa na tv preko miracast mreže,ono namjestim display sve kao ok a ono ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Koji Miracast adapter imas? Ako Microsoft-ov koju verziju 1 ili 2 i koji je firmware na njemu? Koji laptop imas i koju verziju windows 10 na njemu? Kad spojis samo adapter na TV koju sliku/poruku ti napise na ekranu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
MiraScreen hp 4740s windows 10, 64bit ne napiše ništa samo se zamrači kad se treba spojiti http://www.ebay.com/itm/1080P-MiraSc...3D252389296611 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|