|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Windows Xp --------error
Imam problem instaliro sam win Xp i kada hocu instalirati bili koji program, komp se odmah resetira i vise ne mogu uci u win,prijavi mi neki error tipa windows/system32......i pise da moram ubaciti cd od win pritisnem li bilo koju tipku komp se odmah resetira jel mi se to mozda desava sto mi je hard u FAT32 a ne u NTFS...... jel mozda netko upoznati s time???? STO DA RADIM???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: Windows Xp --------error
Citiraj:
O.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
probat cu.... ali mislim da mi je komp radio na nekih 1040 mhz kada mi se to desilo Ozrene jel se to tebi isto dogadjalo kad si oc stroj ![]()
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
kad hoces instalirati kazes a ne pokrenuti hm. zanimljivo. kompjuter ti se restartira zato sto su windowsi xp programirani da ako se desi blue screen of death da ga ti nevidis jer bi ionako trebao sve restarirati nego ti ga on automatski restartira. kad bi to iskljucio vidio bi samo gresku da ti javlja pri pocetku instalacije bilo cega a to ti je mozda program u file sustavu. u svakom slucaju moj savjet je isti vrati sve kako je bilo i opet instaliraj xp radit ce 100% ako ne uzmi drugi cd od nekoga i pogledaj hard od bad sectora.
![]() |
#5 | |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: Windows Xp --------error
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
win xp je najbolje sto sam ikad koristio nedavno sam se vratio na 98se radi jedne igre i evo me opet na xp ajme olaksanja brzina , stabilnost divota
![]() |
#7 | |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
Divota jedna, stvarno. A za igre oguljena 98 (98lite pro) je zakon. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Iako koristim XP-e, najvise zato kaj ih hocu upoznati u dusu, kao i sve ostale OS-ove do sada, uvijek mi je smjesno kada procitam stvari tipa "Win XP je nesto najbolje sto mi se desilo u zivotu!". Tako nesto moze napisati samo pocetnik koji nikad nije koristio Win 2k (u ne-MS OS-ove necu ni ulaziti jer to je a different story all together). Bez uvrede... ali tako je to.
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() Meni su XP-i radili na za korak višim vrjednostima OC-a nego W2000. Pa sada ti gledaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
zanimanje-pijani geolog
Datum registracije: Nov 2001
|
i meni je bio sličan error kad je ulazio u winxp nekakav dll je falio,formatiro sam disk i ponovo ih instaliro problem solved!! ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|