|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
ati9550 na asus a7v8x pomagajjjj
ee ljudi e ovakav vam je slucaj kod mene imam ati 9550 na ploci asus a7v8x i kad igram bilo koju igru slika mi crni savki mozda desetako minuta bude ukocena doredeno vreme i opet nastavi igru i to se stalno ponavlja probo sam vise vrsta drivera jal moguce da nije kompatibilna s plocom il koji je razlog pomagajte
![]() |
#2 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Re: ati9550 na asus a7v8x pomagajjjj
Citiraj:
ak nisi pogledaj dal se previse grije jer moze bit i do tog |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
haman sam resio problem mada nisam siguran nisam jos skroz sve isprobo al izgleda da mi je bilo do biosa ploce skino sam novi neki bvios u beta fazi i sad mi se to ne desava dodouse nisam dugo igro trebam danas testirat hvala u savkom slucaju
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko još jednom počne sa sranjima leti. Pogotovo oni koje sam već upozoravao i prije. Nadam se da sam bio jasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pokreni driver cleaner da bi počistio ostatke starih drivera i onda stavi nove. Upute su ti na ovom linku http://forum.pcekspert.com/showthrea...Driver+cleaner još kad bi BD ili Jelc to denuli ko sticky ( jedino ak BD nije zauzet z onim krovom kaj ga dela ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|