|
![]() |
#1 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Ovako...kolega doneo lap da vidim nesto...ovaj...kad se ulogira u WinXP prijavi da je pronadjen novi hardware, u ovom slucaju printer, koji nije nigdje ukljucen:confused: i tako dva puta zaredom...ajd dobro to...al najgorje je sto ga nakon svakog restarta ponovno prepozna a u device manageru ga nema nikako... Dali je netko upoznat sa time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
pa vajda imas starije xp instalirane ,probaj sa sp1 oni ni trbali iimat sve drajvere novije,meni je konstanto javljao da je naso novi hardware ,pa sam ga uninstal i opet nis...onda sam nabavio orig win xp sa sp1 i prioblem je nestao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
ma nevjerujem...ima jedna pixma instalirana na njemu i to je jedan jedini printer ukljucivan posto je sam laptop star nekoliko dana. Meni je to prava misterija...nikad se nisam susreo s takvim problemcicem... To je nevjerojatno, da sta god da napravis, instaliras neki ljevi driver, neznam, stavis disable itd... on se uvjek iznova javlja. ![]() kakvo sranje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
da nije možda forcebook laptop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ah...znam samo da se svašta događa na tim laptopima, ništa me više ne može iznenadit.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|