|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pazi da ti nije do brzine snimanja. Ovisi koja je najniza brzina podrzana od strane cd.a, probaj na njoj snimat. Mislim da je nekad bilo 12x ili 8x. Za program ti pogledam sutra na kompu (ako se sjetim), znam da je bio neki freeware sa brutalno jednostavnim sučeljem...al napamet ne znam koji je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako misliš na prženje na cd-e, onda ti je dovoljan bilo koji program za prženje (Nero, CDBrunerXP,...) jer većina njih direktno pretvara mp3 u audio file (wav). Samo u postavkama prženja treba odabrati Audio CD i drag 'n' drop mp3-ce na njega.
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
najmanja je 16x, uspio sam sa ultra iso konvertirat i onda zakurio image na cd preslušo sam cijeli cd u audio liniji i jedna stvar se javljaju lagano probijeni šum , sad ne znam dal može biti loše ripani mp3 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
probo još davno s tim međutim kita labudova šumovi , preskakanja , pucketanja itd.., kolko sam čuo nero novije verzije od 6 pa nadalje rade te greške imam staru verziju 5.5 koja mi je uredno radila bez greške međutim ne prepoznaje nove optičke moram nabavit stare cd-rw ove optikanere kojih gotovo više nema na tržištu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ili imas neispravan hardver, ili moras smanjiti s pusenjem tepisona iz predsoblja. Trece nema.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
http://www.croportal.net/forum/help-...przenje-47842/ prvo skoči pa reci hop, probo sam i na tom cdbrnerom isto se javljaju preskakanja, probao sam i sa win m.plejerom e kod njega je zanimljivo za razliku od drugih uopće mi nije htio počet pržit nego je javio neku grešku, a drugi mp3 cd2 zakurio bez greške ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
il loše kodiranje il loš medij (što se meni nikad nije dogodila od 2000.godine) il prža sere... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|