Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2016., 22:25   #1
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
koji program za snimanje iz mp3 u audio cd

radio sam sa nekoliko programa ali mi je znalo raditi nekakvo krčanje i šumove su se javljali nakon snimljenog materijala imali netko iskustva ??
svetac.svetac je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 03:14   #2
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Pazi da ti nije do brzine snimanja. Ovisi koja je najniza brzina podrzana od strane cd.a, probaj na njoj snimat. Mislim da je nekad bilo 12x ili 8x. Za program ti pogledam sutra na kompu (ako se sjetim), znam da je bio neki freeware sa brutalno jednostavnim sučeljem...al napamet ne znam koji je.
Forace je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.10.2016., 06:07   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako misliš na prženje na cd-e, onda ti je dovoljan bilo koji program za prženje (Nero, CDBrunerXP,...) jer većina njih direktno pretvara mp3 u audio file (wav). Samo u postavkama prženja treba odabrati Audio CD i drag 'n' drop mp3-ce na njega.
Staro 25.10.2016., 14:42   #4
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Pazi da ti nije do brzine snimanja. Ovisi koja je najniza brzina podrzana od strane cd.a, probaj na njoj snimat. Mislim da je nekad bilo 12x ili 8x. Za program ti pogledam sutra na kompu (ako se sjetim), znam da je bio neki freeware sa brutalno jednostavnim sučeljem...al napamet ne znam koji je.

najmanja je 16x, uspio sam sa ultra iso konvertirat i onda zakurio image na cd preslušo sam cijeli cd u audio liniji i jedna stvar se javljaju lagano probijeni šum , sad ne znam dal može biti loše ripani mp3 ?
Staro 25.10.2016., 14:45   #5
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ako misliš na prženje na cd-e, onda ti je dovoljan bilo koji program za prženje (Nero, CDBrunerXP,...) jer većina njih direktno pretvara mp3 u audio file (wav). Samo u postavkama prženja treba odabrati Audio CD i drag 'n' drop mp3-ce na njega.

probo još davno s tim međutim kita labudova šumovi , preskakanja , pucketanja itd.., kolko sam čuo nero novije verzije od 6 pa nadalje rade te greške imam staru verziju 5.5 koja mi je uredno radila bez greške međutim ne prepoznaje nove optičke moram nabavit stare cd-rw ove optikanere kojih gotovo više nema na tržištu
Staro 25.10.2016., 16:36   #6
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor svetac.svetac Pregled postova
probo još davno s tim međutim kita labudova šumovi , preskakanja , pucketanja itd.., kolko sam čuo nero novije verzije od 6 pa nadalje rade te greške imam staru verziju 5.5 koja mi je uredno radila bez greške međutim ne prepoznaje nove optičke moram nabavit stare cd-rw ove optikanere kojih gotovo više nema na tržištu
Przim na najjeftinije CD-ove (tipa K-plus ili tako nekako) s przilicom kojoj iskreno ne znam niti brend a kamo li model s CDBurnerXP-om i nemam nikakvih problema o kojima pricas a slusam glazbu u Pežolu, sto je vjerojatno etalon loseg i klinicki sablasno retardiranog.

Ili imas neispravan hardver, ili moras smanjiti s pusenjem tepisona iz predsoblja. Trece nema.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 16:53   #7
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@svetac
Da ti nisu te mp3ce u qrcu?

@Bubba
KRELOL
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2016., 17:27   #8
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Przim na najjeftinije CD-ove (tipa K-plus ili tako nekako) s przilicom kojoj iskreno ne znam niti brend a kamo li model s CDBurnerXP-om i nemam nikakvih problema o kojima pricas a slusam glazbu u Pežolu, sto je vjerojatno etalon loseg i klinicki sablasno retardiranog.

Ili imas neispravan hardver, ili moras smanjiti s pusenjem tepisona iz predsoblja. Trece nema.

http://www.croportal.net/forum/help-...przenje-47842/

prvo skoči pa reci hop, probo sam i na tom cdbrnerom isto se javljaju preskakanja, probao sam i sa win m.plejerom e kod njega je zanimljivo za razliku od drugih uopće mi nije htio počet pržit nego je javio neku grešku, a drugi mp3 cd2 zakurio bez greške , kao što sam rekao kurio sam prije 15 godina sa starim nerom i radilo je bez greške x4 kurenje obavezno
Staro 25.10.2016., 17:28   #9
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@svetac
Da ti nisu te mp3ce u qrcu?

@Bubba
KRELOL
bas taj album koji je preskakao kod mene u liniji i kod frenda u discmanu sam preslušao na kompu nekam nikakve greške i naravno trudim se kurit na što manjoj brzini koja je i ovom slučaju x16
Staro 25.10.2016., 19:00   #10
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
il loše kodiranje il loš medij (što se meni nikad nije dogodila od 2000.godine) il prža sere...
smirnoff je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.10.2016., 07:52   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor svetac.svetac Pregled postova
http://www.croportal.net/forum/help-...przenje-47842/

prvo skoči pa reci hop, probo sam i na tom cdbrnerom isto se javljaju preskakanja, probao sam i sa win m.plejerom e kod njega je zanimljivo za razliku od drugih uopće mi nije htio počet pržit nego je javio neku grešku, a drugi mp3 cd2 zakurio bez greške , kao što sam rekao kurio sam prije 15 godina sa starim nerom i radilo je bez greške x4 kurenje obavezno
Kao sto rekoh, neispravan hardver, a i CD bi mogao probati neki bolji od Aro iz Metroa.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2016., 08:17   #12
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
imam nekoliko sprženih cd-a za auto, svi snimani u nero 8, na max brzini
i sve radi, bez ikakvog preskakanja, šuma.. itd..
kakva je mp3, takav je audio i na cd-u..

promijeni medij ili pržu..
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2016., 12:41   #13
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Kao sto rekoh, neispravan hardver, a i CD bi mogao probati neki bolji od Aro iz Metroa.

maxell cdi
Staro 26.10.2016., 12:43   #14
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
imam nekoliko sprženih cd-a za auto, svi snimani u nero 8, na max brzini
i sve radi, bez ikakvog preskakanja, šuma.. itd..
kakva je mp3, takav je audio i na cd-u..

promijeni medij ili pržu..
sad neznam dal ima veze koje je godine proizvođač i kolko je star uređaj za reproduciranje medija, moj cd plejer i frendov discman su iz 90 tih godina ??, mozda taj cd koji sam skurio bi kod tebe normalno radio, nisam vise pametan
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno