|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2001
|
Kupio bih novu grafičku. Koja ima najbolji odnos uloženo dobiveno. Dali se možda vise isplati uzet još 256 rama ili novu grafičku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovisno što na njemu radiš. Meni bi se više isplatilo 256 RAM-a. Nekome koji se igra, svakako grafička.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
preporučio bih ti GF3.Ne znam koju ploču imaš, ali za taj procesor GF4 Ti4200 je malo previše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Mislim da cu ipak ostat vjeran nvidji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
kako hoćeš, samo nije dobro biti skeptičan prema nečemu što nikad nisi vidio ili isprobao. baš zbog takvog stava je nVidia i monopolist, puno reklame, dobre muljaže (iako ih je i ATi iamo) i voila. Ali da rade izvrsne kartice, istina rade, ali to ne znači da ATi radi lošije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
A što kažete na grafičke sa xabre čipom 64 DDR. vidim da su se pojavile i u HG-spotu za 800+- kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
hm... ovo je nVidia grupa, ali svejedno evo odgovora. Kao prvo imaš ih u Ve-Milu za 750 kuna, Soltekova srebrna i dobra je (bar tako kažu u Vidiju). Morrowind i Neverwinter nihts lete, a voda u Morrowindu je navodno jako slična onoj sa radeonom ili GeForceom. Inače te kartice imaju pixel, ali ne i vertex shader. Ali to je definitivni best buy. I zza nekog ko ne želi dati 200 kuna više za graf. karticu to je pravi izbor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|