|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
6600gt
Kupih GF6600gt i naranvo odmah nerjesiv problem, nakon sto igram desetak minuta bilo koju igru izbaci mi ovakve greske primjer iz igre AA IDirect3DVertexBuffer8::Lock failed(D3DERR_NOTAVAILABLE). Kad mi se neka igra srusi prestane mi direct 3d raditi (imam dx 9c uglavnom onaj zadnji) Ovo su errori koje tamo dobivam kada pokusam d3d testirati Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x887602eb (error code) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086a (3D not available) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086a (3D not available) I da jos mi se u izvjescu od direct x pojavi agp status-not availble (d3d i agp prestanu raditi nakon 10min bilo koje igre) Konf je MB Asus P4S333 P4 1,7GHZ 768mb ddr UPS Codegen 400W HDD seagate baracuda 60GB CL Audigy 2 EX Isprobao sam 5razlicitih drivere svaki put iste greske, jesam mozda dobio graficku sa greskom ili direc x nesto zeza, mozda nisam u biosu nest dobro postavio helllppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A prije nje je u kompu bila koja grafa? Ako nije člisti instal windoza, Driver cleaner i pobriši ostatke starih drivera (pogotov ako si imao ATI prije ove), pa onda vidi. Driveri za ploču-stavi zadnje ili napravi reinstal. Direct X također reinstal. Ako ovo nije čista instalacija windoza s tom grafom možda bi to trebao napraviti na kraju, ako ništa drugo ne upali. To ti je jedini način da budeš siguran što je problem. Ili grafu u drugi komp, ako netko od tvojih ima nVidia grafičku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
imao prije nje 9600pro nakon unninstala sam pocistio sve sa driver cleanerom, drivere od maticne sam updejtao jos jucer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
nist ne pomaze, krecem u novu instalaciju windowsa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ni nowi windowsi nisu pomogli, opet sve po starom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju ploču imaš? Kojim redom instaliraš drivere?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() :confused: Utvrdi prvo ispravnost kartice, imaš tu na forumu par starih ![]() Ako niko neće sjedaj na bus i ja sam ti 25km dalje , imam istu kartu pa ćemo da testiramo opako ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
ma imas kakvog frenda, odnesi do njega izbrisi njegove drivere ubaci karticu instaliraj Forcewaree i vidi da li radi, ako radi zahvali se prijatelji i kupi novu maticnu ili napajanje ili neznam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
svi mi frendovi imaju ati pa se nikom neda zezat oko ovoga, nisth vratio sam je u vemil pa ce je oni testirati dobivam je sutra, kad sam im opisao problem rekli su da je vjerovatno problem u memoriji od graficke... Eliminirao sam napajanje(2 razlicita probao) ram sam eliminirao, na maticnoj mi rade 9600pro i gf4 ti4200 pa neznam dal je do nje bas.... drzte fige da je do memorije od grafulhe edit takodjer sam flashao bios, i nadogradio drivere od maticne Inace maticna je Asus P4 S333 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
6600
problem ti je u igri aa,punk buster,moraš ga update,meni je barem to bio problem sa 6600 gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Re: 6600
Citiraj:
Inace igram AA 2 god, pb se sam updejta, ako nemas novi jednostavno nemozes poceti igrati vec cekas da ti se skine... jos uvijek cekam da me nazovu da dodjem po nju ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|