|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem sa resetiranjem(0x8000000E)
Evo sastavia stroj,SD3700,2x1gb corsair values,PixelView GeForce 7800GTX 256 MB,i ASUS A8V-E Deluxe WiFi. E sad ovu poruku( (0x8000000E)dbin malo-malo bez obzira jel se igra ili kompjuter radia u desktopu. Na microsoft stranici piše da skinen zadnji sp2 i da ti rišava problem,ali ja već iman wxpro+sp2 spojene. Proba san i sa različitim vrstama driver i ništa ne pomaže,ope isto ![]() Pa eto molin vas sve da mi pomognete da bi se moga koristit sa kompjuterom
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, nasao sam zanimljiv clanak, mislim da nije ista mema kao tvoja ali...procitaj, btw, koje napajanje si puknio u ovu konfu? Dio clanka sa x-bit labs-a: "..It looks like ASUS engineers tried to increase the reliability of their A8V-E Deluxe mainboard by raising the memory controller latencies. However, they failed to actually succeed. The testing showed that the board doesn’t run stably enough with memory modules designed to support low timings. For example, when we installed Corsair TWINX1024-3200XLPRO or Corsair TWINX1024-3200XL memory modules based on popular Samsung TCCD chips into our ASUS A8V-E Deluxe based platform, it lost its stability. It resulted into complete freezing during the memory test run by S&M utility and into constant failing to go through the Memory Benchmark from the Futuremark PCMark04 test set..."
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije ta memorija a i moja radi na spd-u,odvrtia sam memtest,prime occt,s&m i ne resetira a i nebi triba jer ništa nij naclockano. Napajanje je tagan 2force 530w tako da nije u njemu problem.
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pogledaj jel ti mema radi na 1 ili 2t,u biti na 1t nemoze raditi pa vidi sta ti je u biosu namisteno,zbilja neznam sta drugo da ti kazem :confused: :confused:
![]() |
#5 |
Registered User
|
A radi na 1T pa napisa san da su dvi pločice od 1gb Mislin da nema veze sa memorijom ili bilo kojim hardwerom,nego nešto sa windiwsim i driverima od grafičke. Proba san čistit i sa drivercleanerom ali opet mi je isto ![]()
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
A cuj, ovako telepatski ko zna sto ne stima, nego ca nisi reka prije 7 dana da neces kupovat 7800 grafu, ovo ti je valjda kazna ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
A nabavia san sve iz vanka tako da me došlo manje nego san planira ![]()
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Kad sam nabavio Asus k8v se deluxe 754 i Athlon64 3200+, stalno neki problemi, sve sto probam na drugom kompu, radilo je! Tek izlaskom 4. ili 5. biosa stvar je proradila stabilno i onda je radio komp 7/24. Mislim da ces morat flashat bios.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|