|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Splinter cell
Ajde ako se netko sijeca jos ove igre neka mi malo pomogne,nije nista tesko samo ne znam kako dalje.Na pocetku sam igre tocnije na misiji: defense ministry...Ona misija kada se stvorite na krovu i onda treba se spustiti sa krova sa onim uzetom i uci kroz prozor... u sredini te kuce je neki kip.Spustio sam se do garaze di je vozac od nekog tipa i njega sam preispitao i dobio daljnja naredenja tocnije moram doci south wing (infiltrate the south wing) ali nemam pojma kako....bio sam na balkonu,po nekim stepkama dolje u garazi,pa gore ne vrhu ali nemam pojma kako dalje...moram napraviti sljedece : Laser mic the Grinko and Masse conversation in the glass elevator leading to Nikoladze office....jasno mi je sta moram napraviti ali ne znam kako....evo slikice da se prisjetite misije .... HVALA!
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Davno sam to prošao i koliko me još sjećanje služi, moraš sići u dvorište i stati malo dalje od lifta (cca 5m) i usmjeriti mikrofon prema njemu kada se 2 tip voze u njemu. Čut ćeš njihov razgovor i snimiti ga, mislim da je nakon toga kraj misije. Ne sjećam se točno kako se spustiš u dvorište, ali zar ne bi trebala niti neka kao kuka za koju zakvačiš uže i po njemu se spustiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Jeli mozda mislis na ovo dvoriste u dnu zgrade sa autom ....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
ili mozda mislis na ovo...problem je u tome sta se dolje ne mogu nikako spustiti jer su infracrvene zrake.Ja mislim da bi trebao doci na drugo krilo zgrade i onda to sikljuciti i doci u dvoriste i prisluskivati taj razgovor samo je problem sta ne znam kak odci u drugi dio zgrade...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo da Vas malo podsjetim di sam zapeo jer ja stvarno vise ne znam sta napraviti.Izgubio sam skoro cijelo popodne igrajuci( ustvari vrteci se u krug) i sada jedno uru vremena.Ocito cijelo vrijeme prolazim pokraj rijesenja i znam da je neka gluposti ali nemam pojma koja.Evo par slikica iz igre da se dobri ljudi prisjete igre i pomognu mi...Nakon sta se spustim s krova prodem kroz sobu i dodem u hodnik u kojem su dva tipa i iza mene i ispred mene su vrata sa resetkama..ovako...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Spustim se korz jedna vrata u hodniku(onom od prije) i dodem do podzemne garaze u kojoj ima nekakava rupa ali ne mogu skociti nikao da ono na zidu,izleda kao cijev po kojoj bi se moglo popesti ali nejde.Skocim u zrak i on onako rasiri noge i stoji izmedu dva zida ali nece da skoci na cijev...to je mozda jedno od rijesenje...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ili mozda ovo... popnem se na vrh zgrade i dodem do ovuda popnem se gore ali on nece nikako da se uhvati gore rukama za rupu ....
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ili mozda ovo na zidu u doticnom hodniku sto izlgleda kao prekidac ali ne mogu nista s tim.... Sori na brdo slikica ali stvarno nemam rijesenje,pa nema cak niti samm fisher Vec sam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
|
Koliko se sjećam, ipak uđeš u dvorište sa druge slike kroz neka vrata, tamo kokneš još 2 tipa i ostalo sam ti nacrtao. Stvarno mi mozak stoji kako da uđeš u to dvorište. Inače, imam ti sve sejvove pa ako te baš to muči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da to sam i pretpostavio da ide tako nekako,ono mi je izgledalo kao lift...nista hvala na pomoci idem probati jos malo,stvarno sam vec lud...ako ne javim ti se pa cemo iskemijati nesto sa sejvovima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
|
Moj konacni odgovor: ODUSTAJEM!!! Ako ce mi tko reci rijesnje bio bi mu zahvalan ili DrTom ako imas volje da mi posaljes SAVE pa cu ja probati krenuti unatrag da vidim kako se to prode ili cu samo nastaviti... EMAIL : giga3@net.hr HVALA!!!
![]() |
#12 |
Resistance is futile
|
Taj direktorij sa sejvovima ima malo više od 7Mb ![]() Jednostavnije mi je da ponovno instaliram tu igrau i učitam to i pokušam se prisjetiti kuda treba ići. Budem to danas napravio pa ti javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ok ajde molim te ako ti se da napravi to...ali ne moras se zuriti kada uhvatis vremena....Hvala! Ja sam dosao tocno do onog dijela di otvoris jedan zakljucana vrata i onda ti dode mala animacija od sekundu dvije di neki tip otvara prozor,ja izadem na balkon i vidim otvoren njegov prozor ali ne mogu uci u njega jer kada idem po zlijebu koji je iznad tebe uvijek se upali alarm....
![]() |
#14 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ti kad kreneš na tu misliju si na balkonu ... sa strane se primiš za nekakav žljeb ili tak nekaj , kraj tog balkona i ideš tak dugo dok ne dojdeš do prozora od kuhinje i onda u kuhinju de su dva kuhara ... dalje ti nem rekel da ti igricu ne pokvarim uglavnom nesmeš dojti dolje u dvorište nego sa strane moraš iti po žljebu ili nekakvom ko rubu dok ne dojdeš vu kuhinju....
![]() |
#15 |
Resistance is futile
|
Evo ga, prošao sam taj dio i imaš slikice kako da to napraviš. Finta je u tome, da te uopće ne smiju otkriti, čak ni posumnjati da si tamo (stražari i kamere). Ja sam se isto zaletio kao i ti i došao do tog balkona i pokušao proći po onom žlijebu ali onda se svaki puta upalio alarm. Kada onaj prije dio izvedeš perfektno, bez grešaka da te vide i sl. onda ćeš moć proć po tom žlijebu i ući kroz prozor u kuhinju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Resistance is futile
|
Kada si u kuhinji, pričekaj da onaj stražar ode i dotrči pred onaj alarm tako da ga kuhari ne mogu aktivirati. Oni će pobjeć na drugu stranu i onda ih lako zvekneš bez da uključe alarm. P.S. Moraš nanovo početi tu misiju i bez grešaka doći do tog balkona da bi se po žlijebu mogao popeti do kuhinje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo sada sam to procitao i idem sada probati to napraviti.Ja sam svaki put ubio sve strazare i kamere i kada bi skocio na taj zlijeb bi mi napisalo da je alarm aktiviran i su kao ta tijela otkrivena i ja sam skrivao tijela svagdje ali uvijek ih kao nadu....znaci u tome je fora.... PUNO HVALA,IDEM PROBATI!
![]() |
#18 |
Tlacitelj i neznalica
|
USPJELO JE!!! Mislim da mi je ovo najtezi level u dugogodisnjoj praksi igara na PC-u.Pa cak i u komandosima 1,2,3 nisam trazio tudu pomoc,ali ovdje jednostavno nisam skuzio.Ekipa hvala na pomoci! Svima ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Magister Mundi sum!
|
btw. probaj čim manje ubijati , ja sam se trudil da ih čim manje hbijem , uvek sam se šuljal kaj sam ga odostraga primil i onda po glavi puknul tak kaj je h nesvest opal ![]()
![]() |
#20 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
ak sam kroz celu igricu 5 ljudi hbil puno sam rekel ( ustvari samo one koje sam trebal eliminirati jer mi je to i bil cilj ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Tlacitelj i neznalica
|
Igra je strava sada sam u onom CIA- HQ....stvarno je super...strava mi je ta fora sa svjetlom i to sta mozes razbiti zarulje pa onda nastane mrak... Je to nastavak od metal gear solida (sneak) ili je samo svaka slicnost sa doticnom igrom slucajna? A PANDORA je nastavak od ovoga ili? je netko igrao?
![]() |
#22 |
Sannin
|
hehe , mene je mucio taj alarm... sve sam bio napravio kako treba osim jedne stvari... a to je da stavim prvog ukokanog lika IZMEDU 2 police s knjigama... sve ostale sam kombinacije isprobao , cak sam vukao likove iz garaze skroz gore na vrh... jer sam mislio da te nadu... ![]()
![]() |
#23 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() ![]() Igra je mrak, stvarno super, jedina zamjerka ide k tomu što sam ju jako brzo prošao. ![]() bilo za čut, ono tipa, ako me netko traži ja sam u "garaži" ![]() Baš kao što ti je Ice rekao, probaj što manje ubijati ljude. Zvekni ih po glavi i sakrij u mrak jer postoji šansa da ako ga ne ubiješ sa prvim metkom da će preko radija javiti svojima da ga napadaju i opet možeš zapeti kao što si sada, zbog banalne stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Resistance is futile
|
TOMOROW :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kako bi proslavio 30 godina postojanja, Ubisoft će do kraja ove godine poklanjati PC igre. Svaki mjesec daje jednu besplatnu igru. U ovom trenutku možete ugrabiti Prince of Persia: Sands of Time ![]() Splinter Cell iz 2002. godine biti će besplatan od 13.7 ![]() Sve što trebate učiniti jest registrirati se na Ubisoft Club stranici, preuzeti igru i zauvijek uživati u njoj. izvor: http://adria.ign.com/tom-clancys-spl...-poklanja-igre
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 09.07.2016. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2016
|
Fala, dobro ce doc za naslove koji nisu vec kupljeni ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.07.2016. u 20:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|