|
![]() |
#1 |
Guest
|
Mikrofon, zvučnici i skype
dakle što se događa? mislim da sam sve napravio, i i dalje ne mogu pričati preko skypea. kad govorim u mic ne čuje se ništa a trebalo bi. ja ne čujem ništa, a ovaj moj s kim pričam kaže da čuje. kad odem na "test hardware" u control panelu pod sounds, čujem sve ok, ali kad je normalno nema ničega. ajd pomozite brzo ako može što brže ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
odi na volume properties i otvori advanced setting od mikrofona...stavi kvačići na boost microphone i pojačaj ga do kraja...i to bi trebalo biti to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ajde klikni na tom screenshotu onda na volume i kad ti se otvori prozor, pojačaj mikrofon do kraja....onda u optionsu klikni na advanced controls...i onda ispod mikrofona klikni advance i stavi mic boost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi skinuo kvačicu sa Mute u Volume Control, ne Recording?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
nigdje mi nije "mute", pa nisam toliko bedast. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
neznam onda stvarno što je.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]() Jel ima u opcijama samog programa kakva opcija vezana za mikrofon i glasnoću?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Jesi probo reinstalirat drivere za zvučnu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
da, komplet sam reinstalirao windowse |
![]() |
|
|
Oglas