|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Program za prebacivanje aplikacija
Imam neke plećene aplikacije koje bi htio da mi nastave raditi kad se prebacim na drugi telefon. Kako da to napravim, s kojim programom? U pitanju je android uređaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa plaćanje aplikacija je vezano za tvoj Gmail račun, prijavi se na drugom telefonu sa tim gmailom i to je to. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Naletio sam ne neke aplikacije koje su radile takve stvari ali mislim da bez roota to ne ide. Dok one razne "transfer" aplikacije koje prebacuju više manje sve s jednog telefona na drugi mogu prebaciti i same aplikacije, ali mislim da user data ne budu prebacili.
![]() |
#5 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino sto mi daje nadu da bi moglo u ovom slucaju funkcionirati je rucna metoda preko adb-a: https://gist.github.com/AnatomicJC/e...6dd2351eb977c1 Za jedan app i ako nemas drugog izbora mozda vrijedi pokusati. Nije mi poznato da ce automatizirane metode restorati data na novom mobu. To ne rade ni Pixeli ni Samsunzi sa svojim duboko integriranim backup rjesenjima.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Neznam dal bi ti pomoglo da samo instaliras Firefox i lupis ublock origin kao extenziju na mob?
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
49%winner
|
Kolega vjerojatno ima adblock rjesenje koje filtrira reklame na razini cijelog OS-a (i reklame u appovima i sl.). Jup, na androidu je to jos uvijek the thing ![]() Makar danas je koristenje adblock appova malo "nazadno" kada mozes podesiti private DNS i koristiti adguard servere (jednostavna verzija) ili nextdns (konfigurabilnija verzija) - bez appa na mobu. Maltene pihole na mobu
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kupio sam Adguard lifetime 3 licence. Jednu sam iskoristio na računalu. Htio bih staviti jednu na mob, ali pošto će se relativno brzo mobitel mijenjat pa gledam kako da prebacim adguard na novi mob, a da ne izgubim licencu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
49%winner
|
A dobro, to nije neka drama, opisano je kako se prebaciti na novi uredjaj: https://adguard.com/kb/general/license/transfer/
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
upises u postavkama veza kao privatni dns dns.adguard.com i nemas reklama ,stvar rijesena brzo i efikasno !
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
To je stara adresa koja povremeno vise ne radi, nova je: dns.adguard-dns.com Method №2: Configure AdGuard DNS manually -> Android Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 10.10.2024. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|