|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
usb to monitor2
Firma dala novi laptop. HP PAVILION 15-ab210nm fina makina ali problem je što ima samo HDMI izlaz a meni treba izlaz na 2 monitora. čitam da postoji opcija usb 3.0 na monitor2. ima netko iskustva sa tom opcijom spajanja? zahvaljujem unaprijed svakom ko me pogura u pravom smjeru ![]() p.s. nisam siguran jel post spada tu ili u Računala > Periferija->monitori |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
.. pogledaj i za docking station, oni cesto imaju 2 izlaza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dock bi bio najbolje rješenje, ali ako ti se time ne da zezati, nabavi HDMI splitter i HDMI->DVI kabel (x2).
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Taj vjerojatno ne ide na dock, nego na onaj blesavi port replicator. HP to zove dock, ali to je usb drek koji se spaja na laptop kablom. Na tom replicatoru imaš svakakvih ulaza/izlaza. http://h30434.www3.hp.com/t5/Noteboo...w/td-p/3585143 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imas po Amazonu povoljnih univerzalnih USB port replicatora. Kensington mi je zapeo za oko, ali ima i nekih "kineza" za manje novca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
meni treba exteded desktop . očito mora biti port replicator. amazon, ebay i slični, stižeeeem.... D1viry i WraGGže ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|