|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Usporeni rad laptopa
Imam hp elitebook 2740p, 4gb ddr3 rama i ponekad se zamrzne tako da ne mogu ništa nego ga moram ugasiti. Prvo sam mislio da je problem u pregrijavanju, ali temperature su od 35-45 stupnjeva i očišćen je i stavljena nova termalna pasta. Procesor u njemu je i5 m540 te je to puno ispod temperature koju on može podnijeti. Zatim sam instalirao windowse 7 ultimate clean install te apsolutno sve najnovije drivere s hp-ove stranice. I opet se događa ista stvar. Provjerio sam i hard i hard je zdrav bez bad sectora. I onda sam pokrenuo u safe modu i tamo radi ko avion brz je otvara sve u sekundi. Mislim da je problem u driveru za grafičku, jer safe mode koliko ja znam ne diže driver od grafičke. Sad mene zanima kako maknuti taj driver ili bar naći driver koji radi dobro. Nešto sam čitao da su ti intel hd graphics driveri loši jer upotrebljavaju puno resursa. U attachmentu sam stavio screenshot temperatura i opterećenja procesora laptopa kad je pokrenut youtube video od 720p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Nakon što staviš driver testiraj sa Valleyom.Ako odvrti loop par puta onda je sve ok. Ako ne e onda GPU je u banani. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|