|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Napajanje glasno u igrama
Pozdrav ekipa. Imam problem s konfom u potpisu. Kad igram neke zahtjevnije igre na ultra (Shadow of Mordor, GTA V), napajanje je užasno glasno. Znam da je to slučaj kod slabijih napajanja, da se jednostavno bore s konfom, ali moje napajanje je prilično dobro. Pod glasnim mislim na vent u napajanju. Sve sam usisao, čisto je, ima zraka. Nikad nisam imao problema s tim na staroj konfi, kada sam kupio novu, eto problema. Probao sam kalkulator, oko 550W mi troši konfa s svim klokovima. Glasno je samo na više od 100 fps-a. Ako limitiram fps na 60 npr. ništa se ne čuje. Prijedlozi? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.03.2016. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po ovom testu tvoje grafe > http://www.overclockers.com/msi-r9-3...o-card-review/ zanemari šta piše u specs na početku, na dnu kažu da sama grafa vuče 472W u nekoj igri + sve na max. Lako je moguće da se tvoj XFX tada znoji i digne vent na max, indikativno je da kad limitiraš fps da nije toliko glasno. a) smanji malo oc b) smanji detalje c) limitiraj fps na 60 d) nemoj se igrati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 03.03.2016. u 23:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|