|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
vrijeme je za promjenu tipkovnice
prosle su vec vishe od cetiri godine da imam ovo cudo, a s obzirom na to koliko tipkam, i kakav sam u situacijama kada me izzivcira neka igra, tipkovnica je bila tu prva da podijeli samnom bol i razocaranje. kako se vidi po mojem kucistu, volim plavu boju, tako da mi je za oko zapela jedna tipkovnica iz linksa. a posto idem u zagreb za 10ak dana. rijec je o sharkoon luminous keyboard i, pa ma zanima ima li tko kavih iskustava sa njom, kakve su tipke, te ostali utisci. ako postoji neka tipkovnica kao !dostojna alternativa ovoj, neka netko slobodno kaze. ![]() zadovoljavajuce reviewove na netu nisam nalazio, tako da pokushavam ovdje.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
dostijna alternativa ti je bilo koja tasratura za 40 kuna ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislim da ima gumene tipke,nema hr znakova ima mali enter i space i skupa je. Uzmi nešto od logitecha do 100kn ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Trebalo bi u maxmodusu biti tipkovnica od revolteca.....evo slike kak izgleda....plava....meni se sviđa....a i ima osvjetljenje....razmišljam si ju upiknut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
zanimaju me iskljucivo tipkovnice toga oblika i dizajna. a ako su bas takve kako mrkonja kaze, onda nece biti nista od toga. ne treba mi josh jedna tipkovnica sa njemackim znakovima (imam siemens nixdorf tipkovnicu na poslu). a i stvarno je bedasto da u hrvatskoj prodaju tipkovnicu sa njemackim znakovima. ![]() @GoGzS ne nalazim tu tipkovnicu na nijednom cjeniku. koliko dodje?
![]() |
![]() |
#7 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ti mislis da ti imas dugo tipkovnicu? Jooj ![]() ![]() ![]() Neka vulgaris od KeyTronica... necu je mijenjat dok god je mogu spojit na komp ili dok ne crkne (stogod prvo nastupi ![]() ![]() Enivej..nemam pojma sta da kupis..ako cesto razbijas, kupi sta jeftinije ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
nije da cesto razbijam. od 98 godine, ovo mi je druga tipkovnica, a prva je zamijenjena jer sam rpelazio na ps2, pa stara nije isla na sadasnju kofiguraciju. a vjerovatno po novoj tipkovnici necu lupati, tako da ce ona biti sigurna (valjda). ova od sharkoona dodje oko 230kn, nije puno, lijepo izgleda, samo da nema te njemacke znakove. mali space je i mali problem, a enter moram osobno pogledati. ako je to samo ona crtica, onda qrac. ajde onda ovako,ako netko ima prijedloge za bilo kakvu drugu tipkovnicu koja je lijepa, znaci da izgleda, neka slobodno pukne, ne mora nuzno svijetliti...
![]() |
#10 |
Moderator
|
o jebem li vas... ![]() ![]() znam i ja da postoje takve tipkovnice, e.t. bash ima takvu, solidno izgleda, crna je i ima odlicne tipke. inace sam osjetljiv na tvrdocu tipku, i samo odredjene mi pashu,a ova je odlicna, niti premekana niti pretvrda. nema nikakvih zapinjanja pri stiskanju tipki.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() A što se revoltecove tipkovice tiče, ja sam u MaxModusu pobro njihov katalog (od revolteca) i odiza piše: Your REVOLTEC authorised partner: MaxModus..... Na cjeniku nema tipkovnice, ni miša kojeg sam si planiro uzet, pito sam na njihovom forumu, sad ekam odgovor.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
E pa sta onda zajebavaš ljude ![]() Sad sam se sjetio ima ona jedna crna,bez slova(i ikakvih znakova) ,neznam koja marka,za prave hakere,bilo je u bugu među extremnim komponentama koje bi svako htio(ja ne) Edit: Ima li ova prije navedena tipkovnica(logitech deluxe) hr slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ta tipkovnica, pogle moj post gore.....Das Keyboard...do yaya....ako si to ne ubodem jednog dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
uzeo bih i ja das keyboard odmah da ima u nas za kupiti je. samo na nase trziste dolaze komponente posebno radene za zemlje treceg svijeta i balkan i bliski istok sve sami skart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma uzmi ovu i nemaš brige bila je na jednom testu i da li su joj maksimalnih 10 bodova i proglasili najboljom tipkovnicom za one koje se smatraju gamerima. Samo neznam dal je ima za kupit kod nas. http://www.tu-berlin.de/sfbs/sfb605/keyboard_2.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo ja sam uzeo Logitech media, crnu ( 170 kn), ima Hr slova( doduše malo manja) ali mi se čini udobna za rad + dodatne tipke za muziku, internet itd...
![]() |
#21 |
Premium
|
imaš u autronicu i ovu tipkovnicu (nema je u cjeniku,nazovi ih za svaki slučaj) Košta oko 350 kn, meni se čini bolja, ali isto ima mali enter i američki raspored slova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
da, zaboravio sam ti reć, model je Manhattan Firefly |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
V.I.P. član
|
Jel si mozda vidjeo tipkovnicu LOGITECH UltraX Flat Desktop? Hebiga, nema osvjetljenje ali je tipkovnica MRAK! Nevjerojatno koliko je ugodno raditi na njoj... Cijena joj je 176 kuna (kod nas ![]() Doduše...mislim da bi ti bilo najbolje otići u neki dućan di ima puno tipkovnici izloženih pa ocijeniti sam šta ti odgovara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
OMG, thats the funky shit
|
Evo upravo u nabavio u HGSPOTU za 13 kn tipkovnicu iz siga necu vam rec na koji nacin hahahahah. Zezam se frend mi je poklonio za rođendan neku trastovu pa dok sam imao prije 7 dana lan strgala mi se i danas sam je u tamo zamijenio uz ovu i nadoplatio je 13kn. Tipkovnica je odlična jedna od najboljih po kojoj sam ikad tipkao.
![]() |
#26 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Baš ste me natjerali da malo proguglam i nabasao sam na ovu http://www.cherry.de/english/enjoy-l...motion_pro.htm DOđe 370kn u nobilisu. Znam da je skupa, ali tradicija je tradicija (cherry)!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|