|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Windows 7: Cannot run any exe file
Windows 7: Cannot run any exe file, side-by-side configuration incorrect Mučio se kod jednog korisnika danas, zadnja opcija je spašavanje podataka/vraćanje OS-a na tvornički, opet vraćanje podataka (2 sata posla) Jel se netko susreo s ovim? Probao 1. system restore, 3 točke in total 2. default programs (zadani programi) na default 3. unninstall nijednog update-a od OS-a ne prolazi 4. antivirus nemoguće pokrenuti kao bilo što drugo 5. kreirati drugog user-a (windows home to ne može?) Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Skini disk i na drugi pc provuci kroz neki ozbiljniji av i malwarebytes. Mislim da postoji i fix nekakav, googlaj win 7 exe fix, takonesto. Gamad je uzrok.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Vađenje diska ne dolazi u obzir jer je računalo All in One i trebalo bi mi dost pažnje i vremena da ga rastavim. Live boot antivirusi skeniraju cijelu vječnost? Ima neka preporuka? Pokušat ću sa par "registry" malverzacija možda pomogne, našao na netu. Al nekako mislim da mi ne ginu tvorničke postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj ovo. Kaspersky Rescue Disk 10
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Ja sam svojevremeno isključio "Application Experience" servis jer sam našao neki guide da je taj servis nepotreban. Događalo mi se da nemogu izbrisati niti jednu .exe datoteku sa računala dok nisam ponovo uključio ovaj servis. Možda je stvar u nečemu sličnome. Probaj ući u "Services" i vidi ima li ručno isključenih servisa. Možda je netko išao prčkati po ovome i napravio sr**e. Možeš baciti oko i na "msconfig" pa vidi ima li čega sumnjivoga pod "boot". Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 09.02.2016. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma sve sam ispregledao džabe mi bilo. Još sam imao i kvazi bootabilni usb koji sam napravio od bitdefendera..javio grešku u loadingu... Registry se ne može modificirat. Usera sam pazite sad ovo napravio prek command prompta drugog ali opet džabe ![]() Na kraju smireno pristupio poslu, snimio podatke na usb disk, i pokrenuo recovery na tvorničke postavke. Vratio podatke, downloadao office 365 legalnu licencu, sredio sve ostalo, smireno kroz 2 sata ![]() Hvala svima na pomoći. A ovaj drugi bootabilni antivirus probam za slijedeći slučaj! Koji je to virus bio ne znam niti cu ikad saznati. Korisnik nije imao antivirus gore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|