|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error
Ovo me zadesilo maloprije kad sam palio komp, malo sam istrazivao i vidio da se uglavnom radi o nekom nesipravnom drajveru, ili nekom neispravnom uređaju, također ekipa koja je imala taj problem kaze da se sve popravilo novim instaliranjem windowsa. Ja sam kroz akcijski centar provjerio sve uređaje, i ni pored jednog mi nije bio zuti trougao ili crveni sta bi ukazivalo na nesipravnost necega. Eventualno imam probleme sa tipkovnicom i misem od prvog dana, tj. tipkovnica se prilikom svakog 2-3 puta paljenja kompa ne prepozna(kada resetiram nemam problema), a u tom slucaju mis ostane svijetliti (ne punim sjajem) kada ugasim komp, uglavnom kad god mis ostane svijetliti nakon sta ugasim racunalo tada pri ponovnom paljenju tipkovnica nebude prepoznata pa moram preistekavati iz USB ulaza, a kada se komp ugasi i mis ne svijetli onda je pri ponovnom paljenju sve u redu i tipkovnica ostane prepoznata. Sad neznam jel to mozda krivac za ovaj moj problem ili nesto drugo... EDIT: I prije mi je prilikom paljenja kod bootanja disk znao raditi repair prije nego bi se ucitali windowsi, ponekad se i znao smrznuti komp, ili je SSD-u jako dugo trebalo za otvaranje mapa na koje bi kliknuo, ali danas je prvi put da sam dobio BSOD. Inace diskove sam pregledao sa Crystal disk infom i sve je u redu. Jel imao itko ovdje ovaj problem ili je vise upoznat sa ovom vrstom problema pa da baci neku pametnu? Zadnje izmijenjeno od: Sphere. 11.01.2016. u 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odvrti MemTest just in case. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
I također imaju jedan. Se pojavi nakon virusa TeslaCrypt http://sureshotsoftware.com/guides/t...overy-removal/. Možda, virus je razlog zašto.... 'kaze da se sve popravilo novim instaliranjem windowsa.' hmmm, Možda ću se probati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|