|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Problemi nakon reinstalacije Windowsa
Pozdrav! Evo ovako, nakon reinstalacije Windowsa 7 Ultimate 64-bit računalo od prijatelja se počelo čudno ponašati, šteka zvuk i kompletno računalo (znači sound stuttering, štekanje videa na youtubu i cijelog računala općenito), on tvrdi da je računalo prije reinstalacije windowsa apsolutno normalno radilo. U čemu bi mogao biti problem? Meni osobno smrdi ko da su se driveri međusobno pokačili (ako je računalo do prije reinstalacije normalno radilo). Molio bih još pokoji savjet ako mislite da bi još nešto trebalo provjeriti ili napraviti, jer idem u subotu kod njega da pokušamo nešto srediti. Inače je riječ o AMD+ASrock+GTX460 konfiguraciji (mislim da je u pitanju AMD Phenom II x4 945 ili 955 na ASrock 770 Extreme 3 matičnoj ak me pamćenje dobro služi). Svaki savjet i sugestija su i više nego dobro došli. Zahvaljujem svima unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a možda nije stavio uopšte drivere driveri od grafičke? ako njih nema, sve šteka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Provjerit komp da se ne pregrijava (ocistit od prasine), kakve si drivere instalirao - od proizvodjaca ili od MS-a preko win updatea, provjerit jel disk ok jer bi moglo i zbog njega trzat ako ima problema s citanjem (bad sectori), itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |