|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
SuSE 10.0 gFTP Firewall
Kada mi je Firewall isključen pomoću gFTP mogu doći do podataka na mom serveru i prebacivati ih ali kada je Firewall uključen ne mogu do podtaka sa servera. Kako da podesim Firewall da radi, a da sa gFTP mogu do podataka na serveru?? I još nešto: ShildsUp firewall test mi kaže da mi je port 113 vidljiv ali zatvoren, jel se to može nekako riješit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
kako ti izgleda mreža? da li ti je firewall zaseban stroj ili samo aplikacija na kompu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
I meni je port 113 vidljiv. No, to i nije neki problem, sve dok je zatvoren. U Yastu nisam pronašao način kako da ga zatvorim. Čini se da bi tu trebalo instalirati neki zaseban firewall, koji se da konfigurirati u detalje. No ponavljam, sve dok je port zatvoren, ne može primiti konekciju i to je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Bravo!: goood : Što se propuštanja tiče...have no idea. Znao bih sa nekim win firewallom. Enivej, trebalo bi u firewall-u definirati port i namjestiti da propušta gFTP. Ako znaš to napraviti u suse....ja pojma nemam, još sam prefriški. ![]() Ali ne sumnjam ja da ćeš to riješiti. PS. evo kao izgleda taj tvoj gFTP: : hitthewa hehehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo riješio sam problem, instalirao sam Guarddog firewall i sve super radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|