|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
win 8.1 i lenovo driveri
rjesio problem iz prijasnje teme instalacijom windowsa 8.1 poceo instaliravat redom drivere skinute sa lenovo stranice, odabirom modela lenovo ideapad 100 15iby, i odabirom win8.1 64 bit. http://support.lenovo.com/hr/hr/prod...ries/100-15iby neki driveri rade, a za neke mi opet govori da ne odgovara system specification. driveri koje sam uspio instalirati: lan wlan audio bluetooth camera driveri koje mi ne da instalirati: brightness driver chipset driver intel vga driver touchpad driver ideje? edit: gledam sad po lenovo support forumu i ljudi imaju problema sa instalacijom raznih drivera, od wifija do nvidijinih grafickih kartica... odgovora nekog logickog nema. kaj je lenovo fakat takav odron po pitanju kompatibilnosti i supporta?
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 25.12.2015. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi iskljucio driver signature enforcment ili kako se vec zove? Advanced start i mislim da je opcija 7. Mora s time raditi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
upravo iskljucio drive signature, i dalje isto... probao opet chipset drivere instalirat kaze error "the computer does not meet minimum requirements for installing the software. setup will now exit" probao touchpad drivere (synaptics i sentelic su u paketu). pokrenem setup, kaze "no appropriate driver to be installed" probao direktno odabrat synapticsov setup, kaze synaptics device not found. probao direktno sentelic, samo je kopiralo neki fajl u neki folder, ali napredne funkcije touchpada i dalje ne rade (scrollanje, zumiranje itd). probao vga drivere opet, isti error baca ko i gore... nema minimum requirementse.
![]() |
#5 |
Premium
|
ja ti zivim u djurdjevcu, u cakovcu sam samo dok sam kod roditelja (u gostima XD ). napisi mi na pm kaj trebam napravit pa da rjesim to, tnx.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|