|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Heroes of the Storm
Evo izaslo je par trailera pa pomislih da je vrijeme da se otvori tema. Neznam sto da mislim. S jedne strane to je Blizzard(al ni on nije sto je prije bio) a s druge ulazi u svijet Lola, Dote 2.... Kak kazu : 'It can go either way.' ![]() Cinematic: http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=f_fAkO3WOSY I evo link na youtube kanal: http://www.youtube.com/user/BlizzHeroes/videos P.S. E da i mozete se pribiljezit za betu na battlenetu...ali sudeci po hearthstonu nemojte se previse nadat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Iz prikazanog gameplaya jako dobro izgleda, blizzard je uvijek bio najbolji što se tiče ispoliranosti igara tako da mislim da će ovo biti jebena igra, samo da srede tehničke stvari i bit će najbolji (primjer diabla 3), sve ćemo vidjeti kada dođe vrijeme za to ![]() Ja sam se predbilježio za betu ![]() btw još nisu rekli kada će početi closed beta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prijavio se na betu na 2 accounta. ![]() Hehe ![]() Na jednom sam dobio HS, tako da držim fige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Yeah. ![]() Diablo vs. Illidan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo se nadam da nece zaglupit igru i napravit LoL 2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Kolio vidim na cinematics-u, nema veze više ni dotom ni lolom. Nove mape, radiš heroja i kostumiziraš kak tebi paše, questovi po mapi etc. Mislim da uništavaju igre kao dota, lol, hon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Izgleda odlicno! Prijavljujem se za betu definitivno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako neznaš, lol i dota su potegnuli za sobom milje ljudi koji su samo naštetili blizzardovom wow-u. I zato oni pokušavaju napravit MOBA igru koja će se razlikovati od sadašnjih, da bi ljudi jednostavno se vratili blizzardu, koji po meni i dalje radi najbolje online igre. Vidjeli su, što je očito, da MOBA igre postaju hit zadnjih 2-3 godine, a blizzard nemože samo izbaciti igru koja se razlikuje po broju champova i engine-u. Trebaju nešto novo, zanimljivije, drugačije, a opet da ostane MOBA. I to rade. Malo proguglaj pa probaj videjeti koliko je lol uzeo igrača wow-u. Znači do sad je blizzard praktički držao monopol oko mmo-a, a zadnje 3 godine to pada. Zašto oni u 2 mjeseca najave toliko novosti a poznati su po tome da oni 5 godina ne izdaju ništa. WoW ekspanzija, Hearthstone, Diablo ekspanzija i HotS.. Sve najavljeno u zadnjih 6 mjeseci. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.11.2013. u 13:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Meni se sviđa ![]() Nekaj novo ak ništa drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja mislim, barem što se dote tiče da ju igra puno ljudi koje ne zanima blizz universe ili novi tip mobe. Ne sumnjam da će biti dobra igra i imati svoju publiku ali neće ozbiljno naštetiti doti /lol-u. Al to su "Kristalni kugla" priče tako da ne vrijedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
LoL će pasti sa trona samo ako Riot nešto gadno zajebe sa četvrtom sezonom. U suprotnome nema šanse. Dota ko Dota, to će se uvijek igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
http://www.dailydot.com/esports/bliz...list-blizzcon/ Raynor, Illidan, Diablo, Arthas, Soyna, Tyrael... Nostalgija neka se budi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bio sam zagrijan za igru do ovog videa. Ovo čak niti ne izgleda kao klasična MOBA, neznam čemu toliko promjene u žanr koji je još relativno mlad. Napravi MOBA igru sa svojim twistom, a ne ovo... If it`s not broken, don`t fix it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ljudi zaboravljate koji je pravi razlog zasto ce ljudima biti tesko odmaknut se od lola.Isti onaj zasto tolko ljudi jos igra WoW. ![]() Netko tko je sta ja znam dao 500+ kn/€/$ za acc ili je diamond nece bas tako sam unistallirati lol i idemo dalje. Onda jos ako ima ekipu da igra a oni nece se prebacit. Pa vec sad se gleda koji ces 'server' igrat. A nisu svi karaktera 'lol prodat cu acc i vratit ulozeno' I jos onaj da moras ucit kak to sve finkcionira, nove heroje... neda se to svakome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Ma neznam kak vi, ali ja sam zagrijani i igrati ću 100%. Igrao sam wow, sc1 i 2, sve warcrafte, diablo 1,2,3, hearthstone... Sad ću i ovo ![]() I imam lol account, vrijedan preko 500kn, i ne zanima me ![]() Mogu ja igrati i više igara u isto vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja ću svoj lol acc sigurno prodati, možda čak i do kraja mjeseca, samo čekam da dođe dobra ponuda. Ispod 1500kn se neću ni razgovarati ![]() ![]()
![]() |
#30 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
novi gameplay
|
|
Oglas
|
|
![]() |