|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Mis
moze mi netko reci kaj je bolje uzeti: 1) Bezicni mis sa kuglicom 2) bezicni mis opticki i kaj kazete na ovaj mis http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=14272 ima 800 dpi-a ocu li moci igrati normalno COD i UT ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Svakako je bolje uzeti optički miš. Sa kuličastim vazda problema. zaprlja se pa preskace pa jede govna itd... A taj trust-ov ti je solidan izbor pošto mislim da ne želiš odvajati previše novca za miša. Možeš igrati normalno i UT i COD. Moj savjet...Kupuj! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
bežični, optički, trust, 800dpi ... hmm Ja sam bio pohlepan kao ti pa sam htijeo sve to. Kad sam kupio Microsoftovog miša za 350kn (bežični, optički, 800dpi) shvatio sam da je Logitech Click 10x bolji od njega. Ljudi kakva razlika ima li miš žicu ili ne, a po mome razlika između bežičnih i miševa sa žicom je velika Moja preporuka MX510 min ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
sad imaš mx500 za 190kn...uzimaj taj ili mx510...na bežični ni ne pomišljaj za igranje, a trust je smeće...znam is frendovog iskutsva (isto bežični).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
G7 i tu je priči kraj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam si brijao uzet mx 1000 i neku jebenu podlogu ... kaj kažete jer bi bio zadovoljan što se tiče igrica sa tim mišem ... ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Uzmeš sebi MX510 ja ga uzeo pred par dana i prezadovoljan sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ak već želiš s laserom razmisli o G5? iako i mx518 je jako dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Nakon 3sata rada s mišem jednostavno mi je prirastao srcu. Za 170kn nemožeš dobiti bolji miš, a i da imaš love za mx518 to bi ti bilo samo bacanje novca jer razlika je skoro nikakva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
evo slika mx500/510/518. http://www.everythingusb.com/images/...8evolution.jpg u svakom slučaju ak nema love mx500 ak ima mx518, ak ima još više g5, a ak mu treba bez žice g7 i točka!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Najluđi miš kojeg sam ikad imao prilike dotaknut i zaigrat nešto sa nim je ovaj http://www.revoltec.de/english/produkte/re015.htm moja preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
vlasnik sam mx 500 već duže vrijeme. i dobar je miš, nema šta. kvalitetan je, ima dosta dodatnih gumbića ( meni trebaju zbog copy/paste funkcija). al s druge strane, da ćeš nešto poboljšat svoje performanse u igrama s super ultra kvalitetnim i skupim mišem, zaboravi. imam frenda koji te u igraoni s najjeftinijim lođitekom u callu iz prve napucava garandom u čelenku. po meni, miš tu ništa ne znači, ništa bitno. il imaš skill il ga nemaš. možeš ti imat g5000 al ak igraš s nekim ko ima skill, taj može imat najjeftinijeg trusta i ubijaće te u pojam.
![]() |
#23 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne bih se složio u potpunosti da miš ne igra ulogu u igrama. pogotovo u online napucavanjima ![]() Neko ko zna igrat i ide mu itekako će dobiti na fragovima ali ako si loš tu nema pomoći
![]() |
#24 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
min je 800dpija za neko bolje igranje naravno sa određenom dozom skilla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
NITKOV
|
samo da ponovim, čovjek iz igraone kojeg sam spomenuo, igra isključivo s karom i garandom, ne sa sniperom. dakle oružja gdje se traži preciznost. i njemu to u poptunosti uspijeva s mišom kojeg dnevno gazi gomila ljudi. najjeftiniji logitech, ponavljam.
![]() |
#26 |
NITKOV
|
i da dodam još jedan zanimljiv detalj. u igraoni nema podloga za miš. mislim, bilo ih je al su bile katastrofalne. ganjamo miševe po stolu. to bijaše moj tristoti post...
![]() |
#27 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A kamoli raspravljat o preciznosti sa snajperom ![]() Meni je dosta pomogao MX500, nekako mi je lakše s kar98icom ciljat, brže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |