Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.12.2015., 02:51   #1
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Paladins(MOBA/FPS)

Citiraj:
Paladins is an upcoming videogame title developed by Hi-Rez Studios, creators of the MOBA SMITE. The game is rooted in a colorful sci-fi fantasy setting featuring Champions, playable characters that have their own unique fire-function and abilities. Combat in Paladins is also nearly entirely skillshot-based, meaning projectiles can be dodged. Although each champion has its own personality and core abilities, to get around Paladins' much larger wide open Maps the real character variation comes from a deckbuilding Cards System that augments a champion in different ways.

Njihova stranica: http://www.paladins.com/
Video(predstavljanje igre): Paladins
Dodatne informacije: 1.
Beginner's Guide: Link(sve što trebate znati)
Usporedba Paladins i Overwatch-a(ako nekoga zanima)

Danas sam naletio na ovu igru. Beta je počela 17.11. Slična igra Overwatchu, ovdje imate i razne karte koje vam pojačavaju moći u tijeku gamea te ih birate svakih par lvl-a te ih možete sami craftati. Čini se fora koncept Danas sam se tek upoznao sa igrom tako da moje isprike u nedostatku još korisnijih informacija Izgleda ovako na prvu da su uzeli ideje iz Hearthstone-a i Overwatch igre i spojili je u jednu igru, ali oni kažu da je igra već u razvoju više od 1. godine Dobio sam key od jednog streamera pa ću je danas tj. sutra zaigrati malo. Btw, bitna razlika između Overwatcha i ove igre je to što će Paladins biti f2p igra

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.12.2015. u 03:33.
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2015., 14:34   #2
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Rade ju već solidno vremena, koncept izgleda interesantno, vidjet ćemo kako će to sve balansirati za neku kompetitivnu scenu. Valjda će biti malo više ključeva u opticaju da se možemo poigrati. Smite me po tom pitanju nije razočarao.
dashko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.12.2015., 15:22   #3
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor daShko. Pregled postova
Rade ju već solidno vremena, koncept izgleda interesantno, vidjet ćemo kako će to sve balansirati za neku kompetitivnu scenu. Valjda će biti malo više ključeva u opticaju da se možemo poigrati. Smite me po tom pitanju nije razočarao.
Rekli su da idu na to da se igra uvrsti u esports tj da se igra kompetitivno Mislim da sam to na njihovom forumu pročitao

Citiraj:
Will Paladins be supported as an esports title, like Hi-Rez Studios’ SMITE?
Hi-Rez Studios will support the growth of a competitive Paladins scene, but our current efforts are focused on making Paladins the best game it can possibly be for all players.
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2015., 18:55   #4
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Ne sumnjam ja to uopće, svatko sa mobom želi razviti esports community, samo je problem kako će to biti izvedeno, vidjet ćemo s vremenom.
dashko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno