|
![]() |
#1 |
Guest
|
Stalak/postolje za notebook
Bogdaj, Trebao bih nekako smjestiti dva notebook računala u dockinge na način da stoje jedan iznad drugoga. Oba rade s poklopljenim ekranima tako da realno nema potrebe za jako puno prostora u visinu, ali nemam nikakvu ideju što i gdje kupiti da ih smjestim. Donji je 15 inčni, relativno velik, ako je to bitno. Što se mene tiče, može 15" stajati i direktno na stolu, a da drugi bude iznad njega. Prihvaćam prijedloge/ideje gdje i što kupiti. Hvala, Danijel |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kupi USB dockove i polegni ih jednog na drugog ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa ne, ozbiljan sam u neku ruku. Trazis stalak/postolje za smjestiti dva laptopa u docking statione jedan iznad drugog, i kazes da su oba zatvorena. USB (3.0) docking stationi (nisi naveo koji modeli laptopa su u pitanju) ne zahtijevaju nikakvo mjesto iznad ni ispod laptopa jer se spajaju samo kabelom, pa tako laptopi mogu biti jedan na drugome. Ako ne podrzavaju USB dock / nemaju 3.0 port, onda je druga prica. Alternativno, nesto ovako, samo s visim nogicama: http://admintell.napco.com/ee/images...ll/mtable1.jpg Pa jedan ispod, jedan na njega Ovakvih stvari ima po ebayu i slicnima, samo trebas malo vecu y i z dimenziju ako i docking station treba stati: http://www.alibaba.com/product-detai...743177273.html
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 01.12.2015. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ali nisam rekao da su USB dockinzi u pitanju. Rekao sam docking što u kolokvijalnom značenju podrazumijeva "normalan" dedicirani docking station za računalo, a ne USB docking (barem tako doživljavaju ljudi oko mene). Kao što nitko ne pomišlja na karabatak ili karamarka kad se spomene karu (pri kartanju, npr.) tako docking nije USB docking. Toliko o dockingu u leksikografiji. Dakle, računala su ThinkPad T540p što je moja primarna radna stanica. Stoji u svojem dockingu na kojem ima stalno priključen skener za filmove, 2 WD externa diska, unify receiver za tipkovnicu i miša, stikove od banaka, napajanje i 2 monitora. Drugi docking je namijenjen za spajanje ThinkPad X220 laptopa koji mi je trenutačno testni stroj i na sebi ima testnu okolinu baziranu na virtualkama. Također unify, jedan eksterni disk i 2 monitora. Fala na prijedlozima, super izgledaju, ali mislim da nema šanse da ispod toga fizički uspijem piknuti komp u docking... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: cdanijel. 01.12.2015. u 19:12. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|