Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.12.2015., 13:07   #1
cdanijel
Guest

Stalak/postolje za notebook

Bogdaj,
Trebao bih nekako smjestiti dva notebook računala u dockinge na način da stoje jedan iznad drugoga. Oba rade s poklopljenim ekranima tako da realno nema potrebe za jako puno prostora u visinu, ali nemam nikakvu ideju što i gdje kupiti da ih smjestim. Donji je 15 inčni, relativno velik, ako je to bitno.
Što se mene tiče, može 15" stajati i direktno na stolu, a da drugi bude iznad njega.

Prihvaćam prijedloge/ideje gdje i što kupiti.

Hvala,
Danijel
  Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 13:10   #2
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Kupi USB dockove i polegni ih jednog na drugog

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.12.2015., 13:15   #3
cdanijel
Guest

Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
Kupi USB dockove i polegni ih jednog na drugog
Ovo je duhovito ili što? Ne razumijem te, iskreno.
  Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 16:21   #4
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pa ne, ozbiljan sam u neku ruku.
Trazis stalak/postolje za smjestiti dva laptopa u docking statione jedan iznad drugog, i kazes da su oba zatvorena.
USB (3.0) docking stationi (nisi naveo koji modeli laptopa su u pitanju) ne zahtijevaju nikakvo mjesto iznad ni ispod laptopa jer se spajaju samo kabelom, pa tako laptopi mogu biti jedan na drugome.

Ako ne podrzavaju USB dock / nemaju 3.0 port, onda je druga prica.

Alternativno, nesto ovako, samo s visim nogicama: http://admintell.napco.com/ee/images...ll/mtable1.jpg
Pa jedan ispod, jedan na njega
Ovakvih stvari ima po ebayu i slicnima, samo trebas malo vecu y i z dimenziju ako i docking station treba stati: http://www.alibaba.com/product-detai...743177273.html

What man is a man that doesn't make the world better

Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 01.12.2015. u 16:30.
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 18:03   #5
cdanijel
Guest

Ali nisam rekao da su USB dockinzi u pitanju. Rekao sam docking što u kolokvijalnom značenju podrazumijeva "normalan" dedicirani docking station za računalo, a ne USB docking (barem tako doživljavaju ljudi oko mene). Kao što nitko ne pomišlja na karabatak ili karamarka kad se spomene karu (pri kartanju, npr.) tako docking nije USB docking.
Toliko o dockingu u leksikografiji.

Dakle, računala su ThinkPad T540p što je moja primarna radna stanica. Stoji u svojem dockingu na kojem ima stalno priključen skener za filmove, 2 WD externa diska, unify receiver za tipkovnicu i miša, stikove od banaka, napajanje i 2 monitora. Drugi docking je namijenjen za spajanje ThinkPad X220 laptopa koji mi je trenutačno testni stroj i na sebi ima testnu okolinu baziranu na virtualkama. Također unify, jedan eksterni disk i 2 monitora.
Fala na prijedlozima, super izgledaju, ali mislim da nema šanse da ispod toga fizički uspijem piknuti komp u docking... Treba dosta prostora da se nabije unutra, nije da ga samo spustiš...

Zadnje izmijenjeno od: cdanijel. 01.12.2015. u 19:12.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno