|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gdje kupiti kvalitetan zračni madrac?
![]() možda vam je smiješna tema, ali meni nije, već su mi se 2 izbušila ![]() zna li netko gdje uzeti kvalitetan zračni madrac? Da se neće ispuhati unutar mj dana. Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
U konzumu je bio intexov madrac, 200x150x50 tako neke dimenzije sad neznam tocno, koristimo u vikendici , mislim da je bila neka turbo akcija 100 kn ma smijesna cijena za tako nesta. Spojis ga na struju i u par minuta ga napuni, super za spavanje. Odlican je jer je pola metra debel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Uf! Pogledati cu. Koliko je izdrzao? Jos se nije izbusio? =) ![]() hvala na info !! =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja sam na moru pokrpao dosta luftića, rukavica, koluta, gluposti svakakvih, koristio sam staru zračnicu od bicikla i ljepilo za latex (to dvoje se našlo pri ruci). Nisam imao niti jednu reklamaciju, samo estetski nije bilo najbolje jer sam stavljao poveće krpice.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala svima na info!! =) zelim samo rekli su u Konzumu da vise nemaju nikakvih madraca na napuhiv, pitao sam :/ hvala na info anyway =) morati cu produziti potragu xD a stare cu dati šivačici jednoj koja zna svasta, da proba pokrpati necime mozda.. hvala svima! ![]() edit: u merkatoru kupio madrac, ima i pumpu sa sobom. Radi dobro ali se ispuse za 1 dan, pa ga opet napumpam kad ga mislim koristiti. Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 05.09.2013. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozz kolege. Imam upit u vezi madraca 180x200.. Naime u emmezeti sam nasao nesto za 1600 kn i mama i tata imaju taj kazu super je. E sad zovem bratica koji je partner sa Dormeom i nasao je neki za 4500 kn koji bi me izasao 3000 kuna. Ima li tko iskustva sa time i isplati li se potegnuti tu razliku? Hvala Rijec je o modelu memory silver iz Dormea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
ja sam imao memory gold, ali nadmadrac od dormea! 6 cm je bio debljine. odlican je bio. preporuke. a sad, znam da nije odgovor na tvoje pitanje, ali ako je nadmadrac bio dobar, onda ni madrac ne moye biti los. valjda... btw, punac i punica imaju isti nadmadrac, ali silver (slabija verzija) i isto su prezadovoljni! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
|
Hvala bratski. Evo kupio sam Dormeo iMemory Silver, pa se nadam da cu biti zadovoljan. Probao sam nocas ovu obicnu stranu i nije mi bas nesto. Danas ga okrecem pa da vidimo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
madraci se inače kupuju u ikei ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
®
|
Citiraj:
Ugl ovaj madrac iMemory Silver je prilicno dobar. Ne mogu sad reci kakvi su ostali (nisam zaista previse okolo isprobavao), ali eto za ovaj stvarno preporuka ukoliko se netko dvoumi. ![]() Vjerujem da su ove reklame na TV-u ispiranje mozga, ali definitivno primjetim razliku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam uzeo intexov 153x202x46 ak se ne varam. 600kn. Izdrzi dvije godine. |
![]() |
![]() |
|