|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Azureus?? Naglo usporenje
Evo imam jedan čudan problem pa me zanima vaše mišljenje. Problem je sljedeći: Počeo sam downlodati ++++++++++++++++++naime u staru mi je brzina bila u prosjeku 28-48kbs, ali kad se poče približavati kraju počeo je usporavati pogotovo na 99% brzina mu nekada padne na 0 pa tako neko vrijeme pa skoči od 100-600 bajtova,pa opet nula. Koje objašnjenje dobro bi došlo ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.05.2006. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolko imaš seedera?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ima 4 ali nijedan nije conect-an,peers-ova 251 u swarmu connectano ih 70. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ti ne preostaje ništa drugo nego čekat dok se neki od seedera ne spoji kako bi ti dao i taj zadnji postotak.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
jedno pitanje ljudi, totalni sam noob za ove stvari koristim bitcomet, radi onako...neke fajlove skidao ok neke bash sporo ili nikako. pa sam instalirao azureus i uopshte ne kuzim kako da najdem fajlove koji mi trebaju. na bitomcetu ima opcija search..kako ovde?? jer moram da idem na netu da ih trazim pa onda da pushtam url, to je vec komplikovano...? A nisi pročitao od Tora malo poviše da nema imena?!?!? Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 23.05.2006. u 07:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|