|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Flash igre - koji browser, OS, hardver?
Eto, slagao sam poznaniku PC (budget je bio dosta ogranicen) kojem je namjena bila surfanje, gledanje filmova i igranje flash igara na Facebooku. Problem je nastao s ovim trecim. Sa hardverske strane nalazi se Sempron 140 AM3 (2,7GHz) na ploci sa AMD 785G chipsetom. Sa softverske strane tu su Windowsi XP 32-bit i Firefox / Opera / Chrome. Sto god da smo probali, Zyngine igre jednostavno stekaju. Pogotovo igre tipa Frontierville. Buduci da sam slagao komp, nisam znao sto bih covjeku rekao. Sve ostalo radi za 5, 1080p filmovi idu s malim opterecenjem CPU-a, daju se cak i neke igre u nizim rezolucijama odigrati, no flash igre - koma. Jel se moze stogod sa softverske strane napraviti? Googlao sam, ali ne nalazim ikakvih rjesenja osim da se kupi jaci CPU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pukni gore win7 .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Facebook x flash x single core cpu = stekanje, tesko igranje, ali moguce... Skini ovaj paketic koji ja inst na svaki komp kad mi kazu da im steka face, i onda ide donekle bolje: http://rapidshare.com/files/410003965/Flash_Player.rar S 7-icom nisam probavao, pa se mozda moze nesto i s time napravit... Ak imas 2 GB rama, onda prijedji na Win 7... Zast bit na XP-u kad je 7-ica puno ljepsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Eto, mislio sam ako mozda postoji neka softverska kocnica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premuim
|
Kod mene je bila vidljiva razlika izmedju Athlona 3500+ i Athlona X2 4200+... Doduse, to je vise softverske prilike i optimizacije, ali taj facebook flash je gladan i resursa... Slabije CPU-e gotovo uvijek zakuca na 100%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Serviser za računala
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kada vec o tome pricamo,ziva istina,imam laptop Asus X50SL proc je Intel Core 2 Duo T5550 i ATI Mobility Radeon HD 3470,i win 7,mislim probano je i na xpu,sve facebook flash igre tipa texas holdem i jos par njih procesor stisnu totalka i temperature skoce munjevito,a kada se igra CSS ili L4D radi bez frke i temperature su ok,tako da se nita ne cudim,i da,laptop tjera HD filmove na telki bez problema
![]() |
#9 |
Bannija :D
|
A veliš da je sempron u igri?? Koji SB je na ploči, da ga probaš otključati možda? Na žalost i ja sam doživio istu situaciju kod frenda na starom S.939 sempronu. Sve ostalo radi fino, probao i W7 i XP, oba OS-a se vrte lijepo ali FB Flash aplikacije štekaju i zakucavaju proc na 100%. U svakom slučaju, pokušaj još ovo što je campone predložio, i barem što se tiče FB-a, drži se opere, definitivno bolje barata sa flash aplikacijama nego FF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Pokusaj i sa google chromom, meni je pomoglo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Da li bi radile recimo ovakve helikopterske flash igre na Pentium 4 sa 512 mb ram-a, agp grafičkom karticom i win xp 32bit ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|