|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
nVidia ForceWare 81.87 Official Beta
Release Highlights: * Improved performance and compatibility for Call of Duty 2. * Mixed vendor support for NVIDIA SLI. * TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. * Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. * Performance enhancements for dual-core CPUs. * PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. * Usability enhancements when connecting to an HDTV. * Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support http://download.nvidia.com/Windows/8...2k_english.exe http://download.nvidia.com/Windows/8...64_english.exe
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dali to znači da mogu spojiti npr Gigabyte7800GT (ovu koju imam) i npr Gainwardicu u SLI da sve šljaka?:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
a očito, al vjerojatno će ka i dosad najbolje radit kad su iz iste serije i istog proizvođača.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Konačno da su to sredili. Jedva čekamda vidim neki review toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ti uistinu misliš spojit dvije 7800GT i onda ić overclockat? OMG, daj meni jednu, i nema meni nove grafe sigurno tri godine....a ako ti se overclocka, dam ti ja svoju pa radi šta hoćeš.... P.S. jel ti velika razlika u DOOM3 ili FarCry-u između 350 i 358 FPS-a u seknudi koje bi dobio sa overclockom? Eh i još nešto, nemožeš uparit npr. 7800GT sa 7800GTX, moraju biti identične jezgre....a ako ideš na uparivanje sa različitom količinom memorije obadvije će radit sa onolko memorije kolko ima ona manja....a za OC je lako riješit, nađeš jednoj po jeednoj max. clock, flashaš BIOS sa modanim clockovima, i miran si dok imaš tu karticu, a ne da nakon svakog rušenja windowsa moraš ponovo OC-at.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
U 7800 GT i GTX su iste NV70 jezgre ,samo ova GTX ima viši core clock i clock meme,dok bi 7800 Ultra (za koju se ne zna hoće li izaći) imati drugu jezgru
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |