|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
raskid ugovora na vipu - greska u ugovoru
Pozdrav Imam pitanje, prenosio sam broj u vip i uzimao mobitel u nekoj akciji. Prilikom potpisivanja ugovora prvo sam potpisao za xl tarifu i trajanje ugovora je bilo 0 mjeseci, a kada mi je odobren prijenos greskom su mi u drugom ugovoru napisali da se prvi ponistava i zbog mobitela da se trajanje produzuje za dodatnih 0 mjeseci. Pravno to bi znacilo da sam ja slobodan otici bez penala , ili se varam? evo ugovora, prvi i drugi Molio bih bez moraliziranja |
![]() |
![]() |
#2 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako nigdje ne pise trajanje ugovora od 24 mjeseca, da to bi bilo tak :-)
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Heben te sretna ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Ma ja sam već 12 god. na Vipu.Dosadili su mi više sa izmišljotinama koje šire u reklamama( naj signal ovo,naj sve blabla). A Tele2 su baš jeftine ovce bez signala. Tako da odoh ja na T-Com ili ti ga T-Mobile. Znam da su skupi ko svi vrazi al bar je signal perfektan( testirao s par mobača). |
![]() |
![]() |
#13 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Cisto zbog objektivnosti: imam oba oko 8 godina, vip sluzbena pretplata i tekom privatna pretplata.
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
a tek kad se on rijesi mogu zahtjev za prijelaz na bonove jer ako ga sada podnesem prvo ce mi pokusati naplatiti sve rate |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Update, tocno 14 dana nakon sto su primili prigovor zove me lik , bahat i arogantan, da mi kaze da vidi da su pogrijesili na prodajnom mjestu, da je u sistem dobro unijela sve i da ako inzistiram mogu prekinuti ugovor ali da vratim mobitel jer tako pise u uvjetima koristenja Rekoh necu vratiti nikakav mobitel jer sam ga posteno platio i imam racun i ugovor na 0 mj On prodaje pricu da mobitel uz sebe vuce 24 mj ugovornu obavezu Ja ga pitam ok, ali gdje to pise jer ja kod sebe imam samo 0 mj ugovor , i zamolim da mi napismeno da gdje pise da mi je mobitel produzio ugovor za 24 mj posto kod mene pise promocija za prijenos broja i trajanje 0 mj Onda je postao bezobrazan i tvrdi da je to jednostavno tako je i da sam ja imao 30 dana da se zalim na ugovor ako sam se vec mislio zaliti (misli na ovo: Povreda odredbi pretplatničkog ugovora Pretplatnik treba, kao i u prethodnom slučaju, uputiti pisani prigovor Službi za korisnike svog operatora s tim da to mora biti u roku od 15 dana od dana saznanja za radnju ili propust operatora javnih komunikacijskih usluga, a najkasnije u roku od 30 dana od dana povrede odredaba pretplatničkog ugovora.) Ja mu kazem da ja nisam mogao znati da je negdje zavedeno 24 mj jer su ugovori na 0 mj a on meni onako bezobrazno ali mogli ste pogledati u moj vip portalu , tko vam kriv sto niste... Tu sam lagano popizdio i rekao mu da nisam ocekivao da imam ugovornu obavezu 24 mj ako sam potpisao 0 mj i da nisam imao potrebu provjeravati sto pise kod njih u sistemu Rekao sam mu da mi vrati pismeno njihovu odluku a da cu onda dalje ja prijaviti inspekciji Da sada sve opisem i saljem na trznu inspekciju i hakom ili samo hakom? Budala se nisam sjetio reci mu da tih 30 dana zaljenja na ugovor nabije sebi u supak da cu jednostavno traziti onda raskid ugovora ako mi ne daju da se ukine ugovorna obaveza i gotovo, sve dokumente imam kako treba i hakom mora biti na mojoj strani... Zadnje izmijenjeno od: buljaka. 07.09.2015. u 18:03. |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Upravo stiglo na mail, Poštovani gospodine xyz, * zahvaljujemo na upućenoj e-poruci. * Nakon ponovne provjere utvrđene su činjenice temeljem kojih smo stornirali ugovornu obavezu po broju 09x/xxxx-xxx. Promjena će biti vidljiva unutar 24 sata. Ugovorna obaveza realno je ispravno bila evidentirana obzirom na iskorištenu kupnju uređaja po povoljnijoj cijeni. Što bi značilo da sam pobijedio hehe. |
![]() |
![]() |
#27 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Čestitke na pobjedi! ![]() ![]()
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Čestitam |