|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
ERP sustav - pomoć u vezi seminarskog rada
Pozdrav! Frendica me zamolila za pomoć, a pošto nisam ništa uspio pronaći odlučio sam ovdje postaviti pitanje. Ima seminarski rad o ERP sustavu na primjeru nekog poduzeća. Što se teorijskog dijela seminara tiče sa tim nije imala problema i to je riješeno. Problem je sa pronalaženjem konkretnih podataka o ERP sustavu unutar nekog poduzeća (treba joj opis, detalji, funkcije, izgled...). Sve koje je zna da rade unutar nekog poduzeća koji koriste takav sustav nisu smjeli ništa govoriti zbog pravila tvrtke i zbog straha od kopiranja, a na netu nažalost nije uspjela ništa pronaći što bi joj koristilo. Ima netko možda kakav savjet gdje bi se uspjelo doći do tih podataka ili možda netko radi sa tim sustavima, pa je voljan pomoći samo u par natuknica. Konkretna pitanja mogu proslijediti ukoliko se netko nađe.
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Neka pogleda sto nudi OpenERP, ima materijala i na hrvatskom, tako da tu nema brige.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Može i SAP malo proguglati. Ionako je 80% standard, a ostalo prilagođenja. Ja, iz istog razloga, ne ću davati podatke jer nisam siguran što smijem podijeliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Ne vidim razlog da konkretna pitanja idu na PM. Postavi ih tu, pa ako netko ima volje i ne smatra odgovor poslovnom tajnom, jedno po jedno možda se na većinu pitanja da odgovor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|