|
![]() |
#1 |
Guest
|
Simpsons - Hit & Run
pozdrav želio bih odigrati Simpsons - Hit & Run, pa me zanima dali je netko u posljene vrijeme igrao ? pronašao sam igru ovde: https://www.myabandonware.com/game/t...ns-hit-run-bg6 dali je netko sa te stranice skidao igre ? tnx |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ilegala.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Abandonware je u pitanju, ne prodaje se već x godina ionako. Nego, ukoliko nemaš neki stari komp s prigodnim OS-om, uputio bih te da proučiš Playstation 2 opcije emulacije za ovaj naslov. Puno manje problema za pokrenuti na novim mašinama, s naprednijim grafičkim post processing opcijama i kontroler supportom.
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
https://www.makeuseof.com/tag/what-i...d-is-it-legal/ Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
ok. myabandonware.com je stranica ok ili ? po pitanju sigurnosti. |
![]() |
![]() |
#6 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
ja sam koristio pcsx2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Neki lik je na jobito remasterirao simpsone u unrealu 5. Doduše, samo u privatne svrhe ![]() https://www.youtube.com/watch?v=AHAY-teQoFc
![]() |
#8 |
Guest
|
to sam vidio, i baš je super samo ne kužim zašto nije dao javno download ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Po meni se tu vjerojatno nešo moglo napraviti, u vidu nekakvog mod paketa koji bi za instalaciju tražio uredno instaliranu igru. Ne bi to bio prvi total conversion, sve je to donekle siva zona, ali uvijek (manje R*) se smatralo da je više manje OK da ljudi editiraju fajlove na vlastitom računalu, dok ne diraju copy protection, jel'.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
krenuo sam igrati, i igra je zabavna za igrati ![]() zadnji put sam igrao vjerojatno prije cca 20 godina ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a bolje da se igraš nego kao ja . kupio motor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas