|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Certificiranje zaposlenika
Imam jedno pitanje na koje bi upućeniji mogli znati odgovor. Dakle, ako hipotetski govoreći imam firmu koja koristi informatičku opremu i softver. Koju korist mogu izvući iz toga što bi svoje zaposlenike slao na polaganje certifikata iz pojedinih područja vezano uz tu opremu i softver? Samo primjera radi, ako imam 20% zaposlenika sa microsoft certifikatima, ima li firma kakvu pogodnost prilikom nabave softvera, produljenja licenci, akcija, bilo što? Ista stvar i sa opremom (cisco, fortinet...).
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Misliš osim educiranja svojih zaposlenika - dobro to je relativno ipak, nekih zaposlenika koji žele učiti, a ne koristiti dumpove. Da li si Microsoft partner ? Ako se javljaš na tendere / natječaje onda bi vidio da ti tamo u zahtjevu traže određene certifikate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne partner u smislu distribucije proizvoda ako to pitaš. Ali korisnik velikog broja aplikacija za puno korisnika na što se troši velika količina novca, da. Jasna mi je prednost educiranja zaposlenika, zato pitam, ima li još pogodnosti. Na kakve tendere/natječaje misliš?
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Obzirom da po opisanom nisi u IT već nekom drugom biznisu, direktne koristi od certifikacije nemaš (tj. da bi dobio popuste i slično), ali ti ljudi imaju bolje znanje i teoretski možeš manje plaćati drugima IT usluge.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kao što je Iggy rekao, tipa javljaš se na natječaj za izradu aplikacije, održavanje sustava itd.... A ne moraš biti partner u smislu distribucije samo, ima tu i drugih pogodnosti. Ali Iggy je opet u pravu, očito ti nisi u tom dijelu branše točno gdje bi imao koristi od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne, ne prodajem opremu niti usluge u IT-u već kupujem. Zato me i zanimalo mogu li to iskoristiti u tu svrhu. Ostalo mi je jasno, hvala na odgovorima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|