|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne rade usb ulazi
Laptop Samsung NP 700 z sa windows 8.1x64 Nesto sam prcko po winima i sad mi ne rade usb ulazi sem jednog kojeg koristim za mis... Uz to mi se spisak programa ne pojavljuje (prazno) kad stisnem gumb winn a pojave se tek kad stisnem all programs?? Pretpostavljam da sam iskljucio neke windows preko msconfig pa sam vratio kako je bilo ali nece lista i nece usb-ovi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne prčkaj ako nisi siguran čemu šta služi. Vrati se x dana nazad (prije nego si to čačkao), preko Restore Pointa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
da samo je problem sto je to bilo prije restore pointa ... jer na lapu su preinstalirani windows 8 dosli i updateovani na 8.1... Pokusavao sam instalirati ciste winne ali mi bios neda jer je vezano uz winn key trazio po netu ali se nisam pomogao i na sluzbenim samsung stranicama nema nista za friski instal vec samo restore Ako ima neko ideju nek se javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
@MK2 skini Aida64 i očitaj ključ windowsa pa s njim skini instalaciju i stavi je na USB.UEFI\BIOS ti neda instalirati zbog secure boota i još nešto kad budeš instalirao odaberi UEFI verziju instalacije. EDIT Prije nego što pokušaš reinstalirat prvo otvori cmd.exe s Admin pravima i ukucaj sfc /scannow |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|