|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) Startup program neće da se podigne(RealTemp)
Stavio sam danas Windows 8.1 Pro x64 Sve instalirao. Sve super prošlo. Ali kad sam ubacio prečac od RealTempa u shell:startup iako ga u Task Manageru pokazuje da je Enabled za startup on se neće da podigne. Pokušao sam ga u alternativnu mapu ubacit ali i dalje neće. Pa sam gasio Hibridni ShutDown pa ništa nepomaže niti Task Scheduler nepomaže. Dali bi tko znao što se događa i kao popravit ovo. EDIT Odradio sam "sfc /scannow" Našlo je korupcije ali nije uspilo popravit. Što mi je dalje za činiti? http://i.imgur.com/ZTu3LwT.jpg EDIT #2 Rješeno Odradio novu instalaciju Windowsa 8.1 Isti problem. Rješeno je tako što sam morao u Group Policy Magnamentu isključit jedan dio Admin pravila. Nije ni čudo što ljudi mrze Windowse 8+ Može Lock Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 01.05.2015. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ajd molim te objasni točno što si napravio jer ja sam zbog toga osustao od win 8.1, večinu programa jednostavno nije podizao zajedno sa windowsima. Sad bi opet stavio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Onda otiđi u Local Group Policy Editor. Path je: Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Local Policies>Security Options Pa onda onda stavi na "Disabled" User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode. Resetiraj još jednom komp i to je to. U Event Vieweru će ti se sada naći novi error prilikom bootanja"The UAC File Virtualization service failed to start due to the following error: This driver has been blocked from loading" Nebrini to je ono što je isključeno i što je radilo problem. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|