|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Naslonjač
gledam si kako sjedim pred kompjuterom jako dugo vremena pa me zanima jer zna netko gdje ima kupiti onaj udobni hedonistički udobni naslonjač,cijena nije važna(ne sad baš 13 000 masažne) to ide u svrhu olakšavanja posla moje stražnjice ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kupi jastučić ![]() Napisao si 2 puta udobni
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
rasklima se brzo, koza je cudna (za tolku lovu je i dobra), ne smrdi po kozi uopce, kad presjedim oko 3 sata se zaljepim za nju jer uopce koza ne dise, uznojim se cijeli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne valja koža jer po ljeti kada sjediš u boxericama ili kratkim onda ti se koža ljepi. Imao mi ju cimer, pa znam...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
A kaj češ kad je svugdje drugdje skupo! Ja sam si mislio uzeti stolac za kojih 400-600 kuna MAX, a bome ih ima i do par tisuća kuna! Nejdem iznad toga, rađe si kupim 8800GTS za te pare ![]() Ajde ak netko zna gdje ima dobrih "gamerskih" stolaca nek javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kaj blejiš?
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The All Seeing Eye
|
Kaj ak se našpranjim na panj baš kad je najzanimljiviji dio nekog uber RPG-a? Ili ako mi termiti dođu i pojedu mi moj novi "Super Panj 2000" (već sam napravio ovo mojim patentom tako da...)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Onda ides po novi. Uvijek pored kompa drzis Super Sjekiru 2001 za cjepat drva, stisnes eskejp, i trk u park po jos drva. Za to vrijeme kolko ti treba si i napravis stolicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The All Seeing Eye
|
@SniperWolf, znaći postupak je ovakav: 1) Izaberemo panj - bilo kakav panj iz prirode bu bio dobar! ![]() 2) Nakon toga uzmemo Super Sjekiru 2001 (tm)! ![]() 3) Ostavimo komp da se defragmentira, a u to vrjeme izradimo Super Panj 2000 (tm)! ![]() EDIT: Zašto mi ne stavlja thumbove na slike? Koristim firefox, dok sam koristio IE7 nije bilo problema!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Zato sto su na svastari iskljuceni thumb-ovi, stavljaj direct linkove. Tako su odlucili admini ![]() enivej, ono sto na kraju dobijemo ne podsjeca bas na panj, ali je svakako mnogo ergonomicnije nego 'panj' *tm* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kaj blejiš?
|
ma ne kuzis ti to..to ti je i bit...ono pogode te u cod2 snajperom u guzu i u istom trenutku ti se ti naspranjis na Super Panj 2000 ,to ti je zakon_ u cant have the pleasure if u dont fell the pleasure(glavni moto tvrtke ofc)_ osim toga dobar je za cirkulaciju,nemas hemoroide i jaca trticne misice (spank spank ![]() ![]()
![]() |
#19 |
kaj blejiš?
|
To ti je za one kaj vole malo Sado-Mazo ![]() ![]()
![]() |
#20 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, odlučio sam malo modificirat svoj stolac pa bi htio zamjenit naslonjač sa malo udobnijim te da mi ima potporu za glavu, kod frenda sam vidio odličan naslonjač i kolko sam sve snimio pasao bi i na moj stolac umjesto ovog sadašnjeg znači šerafi i sve ostalo je na istom mjestu. Pa me zanima ako netko možda ima da mu stoji doma u firmi ili negdje na nekom rashodu da zna da bacaju takvu stolicu sa ovakvim naslonjačem(pogled na sliku) cimnite me na PM. (Bilo bi dobro da je u ZG radi lakšeg preuzimanja) Slike naslonjača http://i.imgur.com/ZPKlTkX.jpg http://i.imgur.com/5lIfJfb.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|